Már nem lesz új fejezet

HA SZÜRKE 50 ÁRNYALATÁT KERESED, EZ ANNAK A KÖNYVNEK AZ ALAPTÖRTÉNETE!
NE REKLAMÁLD, HOGY A TWILIGHTBÓL ISMERTEK A NEVEK, MERT AZ ÍRÓJA EREDETILEG TWILIGHT FANFICTIONKÉNT ÍRTA MEG, TEHÁT Ő HASZNÁLTA AZ EDWARD ÉS BELLA NEVEKET, VALAMINT AZ EREDETI KARAKTEREK FIZIKA JELLEMZŐIT. HA GONDOLOD, OLVASD EL AZ ISMERTETŐT. AZÉRT VAN.

A MOTU fordítása 2013-ban befejeződött :)
2014 végén egy másik történetet kezdtünk fordítani, csak mert nekem tetszik, és mivel tetszik, úgy gondoltam, megosztom itt a történetet azzal, aki kíváncsi rá. Meg, hogy legyen élet a blogon.

2010. december 18., szombat

Huszonharmadik fejezet


Zúgott a fejem. Hogy tudnék egyetérteni ezzel az egésszel…? És kétségtelenül az én érdekemben van az egész, hogy felfedezzem az érzékiségemet, tűrőképességemet – biztonságosan – na de kérem… gúnyolódtam mérgesen.
Szolgálni és engedelmeskedni minden dologban… Mindenben! Hitetlenül ráztam a fejemet… végül is, házassági szertartás is ezeket a szavakat használja… engedelmeskedni?… ez felidegesített. A házasodók még mindig ezt mondják? Csak három hónap… ez az oka, hogy olyan sokan voltak már? Nem tartja őket meg tovább…? Vagy nekik volt elegük három hónap után…?
Minden hétvégén…? Az nagyon sok. Soha nem lehetek együtt Rose-al, vagy bármelyik barátommal, akit az új munkahelyen megismerek… feltételezve, hogy lesz legalább egy. Talán meg tudok tartani magamnak egy hétvégét… talán amikor a menzeszem megvan… ez …olyan praktikusnak tűnik.
A tulajdona leszek… ez legális a 13. bekezdés alatt?  Hála a rövid tanulmányaimnak az alkotmányos jogainkról, úgy gondoltam, hogy egy ember birtoklása törvényen kívüli az egész USA-ban. Úgyhogy ez az egész szerződést semmissé és érvénytelenné teszi… Ezt ellenőrizni kell a Google segítségével, amikor Rose nem lesz közelben.
Megborzongtam a gondolattól, hogy megkorbácsolnak vagy megostoroznak. Az elfenekelés lehet nem lenne olyan kellemetlen, olyan megalázó, bár… és kikötve lenni… végül is már összekötözte a kezeimet. Az olyan… nos, elég izgató volt, így talán nem lenne olyan rossz. Nem adhat kölcsön egy másik Dominánsnak… a francba, persze, hogy nem! Az teljesen elfogadhatatlan lenne. Egyáltalán miért gondolkodom ezen az egészen? Nem nézhetek a szemébe… milyen hátborzongató dolog ez…? Az egyetlen lehetőség, hogy tudjam, mire gondol… Valójában kit akarok becsapni? Soha nem tudom, mire gondol… de szeretek a szemébe nézni. Gyönyörű szemei vannak… rabul ejtők, intelligensek… mélyek, sötétek. Sötét titkokkal terhes szemek… Visszaidéztem égő, smaragd tekintetét és összeszorítottam a combjaimat… megvonaglottam.
És nem érinthetem meg. Nos, ez nem meglepetés. És ezek az ostoba szabályok… nem, nem tudom megtenni. Fejemet a kezeim közé temettem… nem ez a módja egy kapcsolatnak. Aludnom kell egy keveset… kimerültem. Az összes fizikai trükk, amin az elmúlt huszonnégy órában keresztül mentem, mind teljesen kimerítő volt. És mentálisan… oh, egek, túl sok feldolgozni való. Ahogy Jake mondaná, igazi agyba-baszás. Talán reggel ez az egész nem olyan lesz, mint egy undorító, rossz tréfa.
Felálltam és átöltöztem gyorsan. Esetleg kölcsönkérném Rose rózsaszín pizsamáját… Úgy éreztem, valami ölelő puha megnyugtatásra van szükségem. A fürdőszoba felé vettem az irányt az alvós pólómban és shortomban és megmostam a fogamat.
Megbámultam magam a tükörben. Komolyan nem kellene foglakoznod ezzel az egésszel… kisördögöm szólalt meg józan megfontolással, nem a megszokott csúfondáros modorában. Benső istennőm fel-alá ugrált… tapsikolt mint egy öt éves… légyszi, menjünk bele… különben egyedül maradunk, egy csomó macskával és a klasszikusaiddal körülvéve.
Az egyetlen férfi, aki érdeklődést mutatott eddig irántam, egy őrült szerződéssel jött elő és egy egész világnyi előírással. Nos, végül is eldönthetem a hét végén. Benső istennőm abbahagyta az ugrándozást és üdvözülten mosolygott… ahogy a macska, amelyik a tejszínbe nyalt. Óh igen… tátogott rám és önelégülten bólogatott. Elpirultam, ahogy eszembe jutott, milyen érzés volt Edward keze és szája rajtam… teste a testemben… behunytam a szemem ahogy éreztem az izmaim ismerősen kellemes összehúzódását ott lenn, mélyen. Meg akarom tenni, újra és újra. És ha csak a szexre írok alá… elég lesz az neki? Az gyanítom, nem. Szolgalélek vagyok? Lehet, annak tűnök… lehet az interjú során megtévesztően viselkedtem… szégyenlős vagyok, igen… de alárendelt? Nos, hagyom, hogy Rose elnyomjon… ez ugyanaz lehet?
És azok a Kötelező, enyhe súlyosságú határtevékenységek … Na igen. Nos, végül is lehet róluk tárgyalni.
Kedvetlenül ballagtam vissza a hálóba. Túl sok gondolkodni való ez nekem. Tiszta fejre van szükségem, egy friss, reggeli megközelítésére a problémának. A zavaró iratokat visszatettem a táskámba. Holnap… holnap egy másik nap lesz. Bemásztam az ágyamba, lekapcsoltam a lámpát és feküdtem a plafont bámulva. Azt kívántam, bár soha ne is találkoztam volna vele… benső istennőm a fejét rázta… ő is és én is tudtuk, hogy ez hazugság… soha nem éreztem magam ennyire élettelinek, mint most. Becsuktam a szemem és besüppedtem egy nehéz álomba… véletlenszerű álmokkal a baldachinos ágyunkról, bilincsekről és intenzív zöld szemekről…

Rose ébresztett másnap.
„Bella, már ébresztettelek. De be voltál ájulva.”
A szemeim felpattantak és rábámultam. Nem csak ébren volt, de már futni is lehetett. Rápillantottam az ébresztőórámra – reggel nyolc volt. Hála az égnek, szolid kilenc órát aludtam.
„Mi van…?” – nyafogtam álmosan.
„Egy ember van itt, hozott neked valamit. Alá kell írnod.”
„Mi?”
„Gyerünk… érdekesnek látszik” – ugrált egyik lábáról a másikra izgatottan és visszapattogott a nappaliba.
Kimásztam az ágyból, felkaptam a fürdőköpenyemet, ami az ajtó hátulján lógott. Egy kedves fiatalember nyolcvanas évekbeli lófarokkal állt a nappaliban és egy nagy dobozt ölelt.
„Hi…” – morogtam.
„Készítek neked teát” – futott ki Rose a konyhába.
„Miss Swan?”
Egyből tudtam, kitől jött a csomag.
„Igen” – válaszoltam óvatosan.
„Hoztam egy csomagot önnek… és nekem kell beállítanom és megmutatni a használatát.”
„Igazán… pont most?
„Csak utasításokat követek asszonyom” – vigyorgott rám  - nem törődöm vele módon - professzionális bájjal…
Csak nem asszonyomnak szólított…? Egy éjszaka alatt tíz évet öregedtem…? Ha igen, akkor erről a szerződés tehet. Éreztem, hogy ellenszenvesen csücsörítem a számat.
„Oké, mi ez?”
„Egy MacBook.”
„Persze, hogy az…” – forgattam a szemem.
„Még nem forgalmazzák a boltokban asszonyom… ez a legújabb az Apple-től”
Hogy miért is nem lep ez meg engem…? Nagyot sóhajtottam.
„Csak itt az étkezőasztalon rakja össze…”
És kiballagtam a konyhába Rose-hoz.
„Mi az?” – kérdezte követelőzően, tágra nyílt szemekkel, kócosan. Úgy néz ki, ő is jól aludt.
„Egy laptop Edwardtól.”
„Minek küld neked laptopot? Használhatod az enyémet” – vonta össze a szemöldökét.
Csak nem arra, amire Edward gondol…
„Oh, ez csak kölcsönben van. Azt akarja, hogy kipróbáljam…” – ez még az én számomra is teljes baromságnak hangzott. De Rose jóváhagyóan bólintott… óh, istenem… rászedtem Rosalie Hale-t… Ez is egy első alkalom!
Rose átnyújtotta a teámat.
A Mac vékony és ezüstös és igazán szép volt. És marha nagy képernyője volt. Edward Cullen szereti a nagy dolgokat… gondolok itt a nappalijára, vagyis igazából az egész lakására.
„A legutolsó operációs rendszer van rajta teljes körű kiszolgáló programokkal, és egy 1,5 terabyte-os merevlemez van benne, szóval jó nagy terület áll rendelkezésére, 32 Gbyte RAM – mire akarja használni?
„Uh… levelezésre…?”
„Levelezésre!” – nyelt félre, megzavarodva emelte fel szemöldökét és kissé beteges arccal nézett rám.
„És talán internetes kóborlásra…?” – vontam meg a vállamat bocsánatkérően.
Sóhajtott.
„Nos, van benne WIFI, és beállítottam a g-mail adatait. Ez a baba készen van a használatra… bárhol ezen a bolygón.” – nézett rá vágyakozva.
„G-mail?”
„Az ön új e-mail címe.”
Van e-mail címem?
Rámutatott a képernyő egyik ikonjára és folytatta a magyarázatot… de nekem mindez csak háttérzaj volt. Fogalmam nem volt, miről beszél, és őszintén megmondva, nem is érdekelt. Csak azt mondja meg, hol kell be és kikapcsolni…a többit majd kitalálom. Végül is Rose gépét már négy éve használom. Rose elismerően füttyentett, amikor meglátta a gépet.
„Oh, az újgenerációs technika…” – felhúzott szemöldökkel nézett rám.
„A legtöbb nő virágot kap… vagy gyémántot” – mondta sokatmondóan, megpróbálva elnyomni mosolyát. Rámordultam… de nem tudtam komoly maradni. Röhögésben törtünk ki és a számítógépes pasi zavartan nézett ránk. Majd befejezte mondanivalóját és megkért hogy írjam alá a szállítólevelet.
Ahogy Rose kikísérte, leültem a teával a kezemben és kinyitottam a levelező programot… és egy e-mail csücsült benne Edwardtól. A szívem a torkomba ugrott… Kaptam egy e-mailt Edward Cullentől. Idegesen nyitottam ki.

Feladó: Edward Cullen
Tárgy:  Az új számítógéped
Dátum: 2009.05.25. 23:15
Címzett: Isabella Swan
Kedves Miss Swan
Bízom benne, hogy jól aludtál. Remélem. Jóra fogod használni ezt a laptopot, ahogy megbeszéltük. Várom a szerdai vacsorát.Boldogan válaszolok bármilyen kérdésedre ezt megelőző időpontban is, e-mailben, ha úgy óhajtod.
Edward Cullen
CEO, Cullen Enterprises Holding Inc

Válaszoltam.

Feladó: Isabella Swan
Tárgy:  A Te új számítógéped(kölcsönben)
Dátum: 2009.05.26. 08:20
Címzett: Edward Cullen
Nagyon jól aludtam, köszönöm – valamilyen különös oknál fogva…Uram,
Úgy tudtam, hogy ez a számítógép kölcsönben lesz nálam… tehát nem az enyém…
Bella

Egy pillanaton belül megérkezett a válasz.

Feladó: Edward Cullen
Tárgy:  Az új számítógéped (kölcsönben)
Dátum: 2009.05.26. 08:22
Címzett: Isabella Swan
A gép kölcsönben van nálad. Korlátlan időtartamra.
 Miss  Swan,érzem a levele hangjából, hogy olvasta a dokumentumokat, amit adtam önnek. Van valamilyen kérdése?
Edward Cullen
CEO, Cullen Enterprises Holding Inc

Feladó: Isabella Swan
Tárgy:  Az te új számítógéped(kölcsönben)
Dátum: 2009.05.26. 08:25
Címzett: Edward Cullen
Nagyon sok kérdésem van, de nem e-mail tárgyúak… és van, akinek dolgoznia kell a megélhetéséért. Nem akartam és határozottan nincs is szükségem számítógépre.
Majd később, szép napot… Uram.
Bella.

Azonnal érkező válasza megmosolyogtatott.

Feladó: Edward Cullen
Tárgy:  Az új számítógéped (kölcsönben)
Dátum: 2009.05. 26 08:26
 Címzett: Isabella Swan
Később Baby
Ui: Nekem is dolgoznom kell a megélhetésért.
Edward Cullen
CEO, Cullen Enterprises Holding Inc

Kilőttem a gépet, vigyorogva mint egy idióta – hogy is tudnék ellenállni a játékos Edwardnak? El fogok késni munkából. Igaz, ez az utolsó hetem – Mr és Mrs Newton  talán megengednek nekem némi lazaságot. Berohantam a zuhany alá… képtelenül arra, hogy letöröljem a vigyort az arcomról. Edward e-mailt írt nekem. Úgy éreztem magam, mint egy hebehurgya kisgyerek. Az egész szerződés-dolog jelentőségét vesztette… És ahogy hamar megmostam a hajamat, azon gondolkodtam, mit is válaszolhatnék neki e-mailban. Tényleg jobb ezeket a dolgokat személyesen átbeszélni… hátha valaki hozzáfér a fiókjához. Elpirultam a gondolattól. Gyorsan felöltöztem, sietősen elköszöntem Rose-tól, és elmentem, hogy megkezdjem utolsó hetemet Newtonéknál.
Jake tizenegykor telefonált.
„Hé, akkor megyünk kávézni?” – olyan volt, minta régi Jake… a barátom, nem egy  - hogy is nevezte Edward? Udvarló. Uhh!
„Persze. Most éppen dolgozom. Ide tudsz jönni, mondjuk délre?”
„Jövök.”
Letette a telefont én meg visszamentem újrapakolni a nordic-walking-zoknikat és gondolkodni Edward Cullenről és az ő szerződéséről.
Jake pontos volt… illetve inkább előbb jött. Ugrálva jött be a boltba, mint egy szökdelő, sötét szemű kutyus.
„Bella” – ragyogó, fehérfogú, elbűvölő, amerikai mosolya rabul ejtő volt, nem tudtam haragudni rá tovább.
„Hi, Jake.” Röviden megöleltem.
„Éhezem. Csak szólok Mrs Newton-nak, hogy elmegyek ebédelni.”
Ahogy a közeli kávéház felé mentünk, belekaroltam Jake karjába. Hálás voltam… a normális viselkedéséért. Végre valaki, akit ismerek és megértek.
„Hey, Bells, tényleg megbocsájtottál?” – mormolta.
„Jake, tudod, hogy soha nem tudok sokáig haragudni rád.”
Jake vigyorgott.

Alig vártam, hogy hazaérjek. Az, hogy e-mailt írhattam Edwardnak, csábító volt… és elkezdhettem kutatási feladatomat is. Rose nem jött haza, ki tudja hol volt. Bekapcsoltam új gépemet és elindítottam a levelező programot. Biztos voltam benne, hogy lesz levelem Edwardtól.  Az örömtől majd kiugrottam a székemből.

Feladó: Edward Cullen
Tárgy:  Dolgozni a megélhetésért
Dátum: 2009.05. 26 17:24
Címzett: Isabella Swan
Kedves Miss Swan
Remélem jól telt a mai munkanapja.
Edward Cullen
CEO, Cullen Enterprises Holdings Inc

Válaszoltam.
Feladó: Isabella Swan
Tárgy:  Dolgozni a megélhetésért
Dátum: 2009.05.26. 17:48
Címzett: Edward Cullen
Uram… Nagyon jó napom volt.
Köszönöm.
Bella

Feladó: Edward Cullen
Tárgy:  Dolgozni a megélhetésért
Dátum: 2009.05. 26 17:50
Címzett: Isabella Swan
Miss  Swan
Örülök, hogy jól telt a napja.
Amíg e-mailezik nekem, addig nem foglalkozik a kiadott keresési feladattal…
Edward Cullen
CEO, Cullen Enterprises Holdings Inc

Feladó: Isabella Swan
Tárgy:  Dolgozni a megélhetésért
Dátum: 2009.05.26. 17:53
Címzett: Edward Cullen
Mr Cullen… ne írjon e-mailt nekem, akkor el tudom kezdeni a feladatomat. Szeretnék egy újabb ötöst.
Bella.

Átkaroltam magam.

Feladó: Edward Cullen
Tárgy:  Dolgozni a megélhetésért
Dátum: 2009.05. 26 17:55
Címzett: Isabella Swan
Miss Swan
Hagyja abba  az e-mail írást nekem… és tegye a dolgát.
Szeretnék újabb ötöst adni önnek. Az elsőt igazán megérdemelte. J
Edward Cullen
CEO, Cullen Enterprises Holdings Inc

Edward Cullen smile-t küldött nekem… oh, istenem
Elindítottam a Google-t.

Feladó: Isabella Swan
Tárgy:  Dolgozni a megélhetésért
Dátum: 2009.05.26. 17:59
Címzett: Edward Cullen
Mr Cullen. Mit tanácsol, mit írjak a keresőbe?
Bella

Feladó: Edward Cullen
Tárgy:  Dolgozni a megélhetésért
Dátum: 2009.05. 26 18:02
Címzett: Isabella Swan
Miss Swan
Mindig a Wikipédiával kezdjen…
Nincs több e-mail, amíg nincs kérdése. Értette?
Edward Cullen
CEO, Cullen Enterprises Holdings Inc

Feladó: Isabella Swan
Tárgy:  Dolgozni a megélhetésért
Dátum: 2009.05.26. 18:04
Címzett: Edward Cullen
Igen… Uram.
Olyan főnökös vagy.

               Bella


Feladó: Edward Cullen
Tárgy:  Dolgozni a megélhetésért
Dátum: 2009.05. 26 18:06
Címzett: Isabella Swan
Isabella… el sem tudod képzelni, mennyire. Nos…, talán van már sejtésed róla.
Tedd a dolgod.
Edward Cullen
CEO, Cullen Enterprises Holdings Inc

Begépeltem a Submissive szót a Wikipédiába.
Fél órával később hányingerrel küzdöttem és teljesen meg voltam döbbenve. Tényleg akarom én ezt a nyakamba? Jeee – ez az, amit a fájdalom Vörös Szobájában előkészít? A képernyőt bámulva ültem… és egy részem, egyik igen nedves és nélkülözhetetlen részem – amivel most ismerkedtem meg igazából – teljesen izgalomba jött. Oh, istenem… némely része ennek az egésznek igazán FORRÓ.2010. december 17., péntek

Huszonkettedik fejezetTöbb papírlap is volt a borítékban. A szívem hevesen vert, ahogy kivettem őket, felültem az ágyon és elkezdtem olvasni.

SZERZŐDÉS

Amely 2009. mai napjától („Hatálybalépés napja”) lép hatályba a következők között:

Mr. Edward Cullen, 60/1, Escala, Seattle, WA 98889 alatti lakos, mint „Domináns” és
Miss Isabella Swan, 1114 SW Green Street, Apartement 7, Haven Heights, Vancouver, WA 98888 alatti lakos, mint „Szolgáló” Felek.

A szerződő Felek a következők szerint egyeznek meg:

1. A következő pontokban kötelező értelmű megállapodás köttetik Domináns és Szolgáló Felek között.

Alapfeltételek

2. A Szerződés alapvető célja, hogy az Szolgáló fél felfedezhesse érzékiségének a határát biztonságosan, megfelelő tisztelettel, igényei figyelembe vételével és egészségkárosítás nélkül.

3. Domináns és Szolgáló felek beleegyeznek és tudomásul veszik, hogy jelen Szerződés pontjai közös megegyezés alapján születtek, szigorúan bizalmas jellegűek és alávetik magukat jelen Szerződésben meghatározott határoknak és biztonsági előírásoknak. A határok további módosítása és a biztonsági előírások módosítása írásbeli megegyezés alapján lehetséges.

4. Domináns és Szolgáló felek egyenként szavatolják, hogy nem szenvednek szexuális jellegű, súlyos, fertőző, vagy halálos betegségben, beleértve, de nem kizárólagosan a HIV-et, a herpeszt és a Hepatitist. Amennyiben jelen Szerződés (alább meghatározott) Hatálya, vagy ennek meghosszabbítása alatt bármely szerződő Fél esetében bármilyen betegség kerül diagnosztizálásra, vagy bármilyen betegséget észlel önmagán, köteles azonnal értesíteni a másik szerződő Felet, mindennemű fizikai érintkezést megelőzően.

5. A fenti szavatosságok, megegyezések és vállalások (és minden módosítás, amely a 3. pontból adódik) alapvetőek jelen Szerződés betartásához. Ezek bárminemű megszegése azonnal hatályon kívül helyezi a Szerződést  és Felek megegyeznek, hogy teljes felelősséget vállalnak a másik Fél felé a szerződésszegés következményeiért.

6 Jelen Szerződés minden pontját a fentiek fényében alapvető fontosságúnak kell tekinteni és minden további pont forrásának a fenti, 2-5. pontokat kell tartani.

Szerepek

7. Domináns fél teljes felelősséget vállal Szolgáló fél egészségéért, továbbá a megfelelő oktatásáért, irányításáért és fegyelmezéséért. A megfelelőnek ítélt oktatás, irányítás és fegyelmezés módszertanát, helyét és időpontját Domináns fél köteles megválasztani, figyelembe véve a 3. pontban meghatározott és később esetlegesen kiegészítéssel ellátott megegyezéseket, korlátozásokat és biztonsági előírásokat.

8. Amennyiben Domináns fél fenti feltételeket, megegyezést, korlátozásokat és biztonsági előírásokat nem képes betartani, Szolgáló fél felhatalmazottnak minősül a szerződés azonnali felmondására és Domináns fél szolgálatának azonnali befejezésére előzetes bejelentés nélkül.

9. A 8. pontban meghatározott feltétel és a 2-5. pontokban meghatározott feltételek szerint Szolgáló fél köteles minden területen szolgálni Domináns felet és köteles engedelmeskedni Domináns fél minden parancsának. A 3. pontban meghatározott megegyezések, korlátozások és biztonsági előírások betartása mellett Szolgáló fél köteles kérdések és késlekedés nélkül olyan mértékű gyönyört biztosítani, amilyenre Domináns fél igényt tart. Szolgáló fél köteles kérdések és késlekedés nélkül elfogadni mindennemű oktatást, irányítást és fegyelmezést, bármely formájú is legyen az.

A Szerződés hatályba lépése és a Szerződés hatálya

10. Domináns és Szolgáló felek a Hatálybalépés napján úgy írják alá a Szerződést, hogy teljes mértékben ismeretében vannak a Szerződés tartalmának és vállalják, hogy a Szerződésben meghatározott feltételeket kivétel nélkül megtartják.

11. Jelen Szerződés három naptári hónapon keresztül érvényes a Hatálybalépés napjától számítva („Érvényességi idő”). Az Érvényességi idő leteltével Felek megtárgyalják, a Szerződés és az annak alapján tett cselekedetek kielégítőnek bizonyultak-e, és hogy mindkét szerződő Fél igényeinek megfeleltek-e. Bármelyik fél indítványozhatja a Szerződés Hatályának meghosszabbítását, akár a Szerződésben foglaltak megváltoztatásával, akár a Szerződés alapján tett cselekedetek alapján. Bármilyen meghosszabbítási megállapodás hiányában jelen Szerződés az Érvényességi idő leteltével automatikusan hatályát veszti és mindkét Fél szabadon és külön élheti tovább az életét.

Rendelkezésre állási idő

12. Szolgáló fél vállalja, hogy Domináns fél rendelkezésére áll a Szerződésben meghatározott célokra minden héten péntek délutántól vasárnap délutánig, a Domináns fél által előre megadott időpontok között („Rendelkezésre állási idő”). További Rendelkezésre állási idő ad hoc alapon közös megegyezéssel biztosítható.

13. Domináns fél fenntartja a jogot arra, hogy bármely időpontban és bármilyen okkal elbocsássa szolgálatából Szolgáló felet. Szolgáló fél bármikor kérvényezheti elbocsátását, mely felől Domináns fél belátása szerint dönthet, amennyiben Szolgáló fél 2-5., illetve 8. pontokban meghatározott jogai sérülnének.

Szerződés teljesítésének helyszíne

14. Szolgáló fél vállalja, hogy a Rendelkezésre állási időn belül, valamint megállapodás alapján más időpontokban bármikor elérhetővé teszi magát Domináns fél számára, a Domináns fél által meghatározott helyszíneken. Domináns fél biztosítja, hogy a közlekedés Szolgáló fél számára felmerülő költségeit teljes mértékben téríti.

A Szolgáltatás tartalma

15. A Szolgáltatás alább meghatározott tartalma részletes tárgyalás eredményeként kerül a Szerződésbe közös megállapodás alapján és mindkét fél által kötelező a pontos betartása a Szerződés Érvényességi idején belül. Felek megegyeznek, hogy bizonyos esetek felmerülhetnek, amelyeket jelen Szerződés nem fed le, valamint a Szolgáltatás tartalmában nem szerepelnek, továbbá a Szolgáltatás tartalmának bizonyos elemei újratárgyalhatóak. Ilyen körülmények felléptekor további pontokkal bővíthető a Szolgáltatás. Bármilyen formájú bővítés közös megegyezés alapján kell, hogy történjen, megfelelően dokumentálva és mindkét fél által aláírva. Minden bővítés a 2-5. alapvető pontok hatálya alá esik.

Domináns félre vonatkozó tartalom

15.1 Domináns fél vállalja, hogy Szolgáló fél egészségét és biztonságát mindenek felé helyezi. Domináns fél semmi szín alatt nem igényli, kéri, engedélyezi vagy követeli Szolgáló féltől, hogy részt vegyen Domináns fél mellett a 2. sz. Mellékletben meghatározott tevékenységekben vagy bármely tevékenységben, amelyet bármely fél veszélyesnek ítél. Domináns fél nem kezdeményez és nem engedélyez olyan tevékenységet, amely Szolgáló fél számára sérülést okozhat vagy kockázatot jelenthet életére. A 15. pont további alpontjai jelen feltétel mellett értendők, továbbá a 2-5. pontokban meghatározottak fényében tekintendők és betartandók.

15.2 Domináns fél saját tulajdonának tekinti Szolgáló felet a Szerződés Hatályán keresztül, hogy birtokolja, irányítsa, uralja és fegyelmezze. Domináns fél a Rendelkezésre állási időn és a megegyezés alapján meghatározott egyéb időpontokban bármely időben bármennyi időre használhatja Szolgáló fél testét szexuális vagy egyéb célokra.

15.3 Domináns fél oktatásban részesíti és tanácsokkal látja el Szolgáló felet Domináns fél megfelelő szolgálatának érdekében.

15.4 Domináns fél biztonságos és stabil körülményeket biztosít Szolgáló fél számára a megfelelő szolgálat ellátásához.

15.5 Domináns fél bármely időpontban fegyelmezheti Szolgáló felet, annak érdekében, hogy biztosítsa, hogy Szolgáló fél megfelelőnek tartsa szolgai szerepét és annak érdekében, hogy az elfogadhatatlan viselkedéstől eltántorítsa Szolgáló felet. Domináns fél megkorbácsolhatja, elverheti, megostorozhatja és más testi fenyítésben részesítheti Szolgáló felet, amikor jónak látja fegyelmezési céllal, saját örömére vagy bármely más okból, amelyet nem köteles indokolni.

15.6 Domináns fél biztosítja, hogy az oktatás és a fegyelmezés során Szolgáló fél fizikai állapotában nem áll be tartós olyan károsodás, amely orvosi ellátásra adhatna okot.

15.7 Domináns fél biztosítja, hogy az oktatás és a fegyelmezés módja és a fegyelmezésre használt eszközök biztonságosak, azok nem okoznak tartós vagy súlyos sérülést és semmilyen formában nem lépik túl jelen a Szerződésben foglaltakat.

15.8 Szolgáló fél betegsége vagy sérülése esetén Domináns fél ápolja Szolgáló felet, biztosítja egészségét és biztonságát, indítványozza vagy belátása szerint utasítja orvosi ellátás igénybevételére.

15.9 Domináns fél biztosítja saját egészségi állapotának sértetlenségét és szükség esetén orvosi ellátást vesz igénybe, hogy kockázatmentes körülményeket biztosítson.

15.10 Domináns fél nem adja át Szolgáló felet más Domináns felek részére.

15.11 Domináns fél korlátozhatja, megbilincselheti vagy megkötözheti Szolgáló felet annak Rendelkezésre állási idején belül vagy megállapodás szerinti egyéb időpontokban bármely okkal, bármilyen hosszú időre, Szolgáló fél egészségi állapotának figyelembe vételével.

15.12 Domináns fél vállalja, hogy az oktatásra és fegyelmezésre használt eszközöket tiszta, higiénikus és biztonságos állapotban tartja.

Szolgáló félre vonatkozó tartalom

15.13 Szolgáló fél elfogadja Domináns felet tulajdonosaként és átadja személyes szabadságát Domináns fél számára. Szolgáló fél önként lemond személyi szabadságjogairól, az önálló döntés lehetőségéről és szabad akaratáról Domináns fél javára. Szolgáló fél tudomásul veszi, hogy a Szerződés Hatálya, de különösen a Rendelkezésre állási idő alatt Domináns fél tulajdonát képezi, akivel Domináns fél tetszése szerint bánhat.

15.14 Szolgáló fél aláveti magát jelen Szerződés 1. sz. Mellékletében foglalt Szabályoknak.

15.15 Szolgáló fél Domináns fél tetszése szerint minden tekintetben szolgálja Domináns felet és képességei szerint igyekszik a legteljesebb mértékben végezni Domináns fél szolgálatát.

15.16 Szolgáló fél minden tekintetben óvja saját egészségét és amennyiben szükséges, orvosi ellátást vesz igénybe. Szolgáló fél folyamatosan tájékoztatja Domináns felet saját egészségi állapotáról és annak változásáról.

15.17 Szolgáló fél biztosítja Domináns felet, hogy tabletta formájában fogamzásgátló gyógyszert alkalmaz, és azt folyamatosan, az orvosi rendelvény szerint szedi a terhességet megakadályozandó.

15.18 Szolgáló fél kérdés nélkül elfogadja a Domináns fél által szükségesnek tartott fegyelmezést és folyamatosan figyelembe veszi saját, Domináns félhez képest vett alárendelt helyzetét.

15.19 Szolgáló fél nem érinti meg önmagát és nem okoz önmagának szexuális jellegű örömet Domináns fél jóváhagyása nélkül.

15.20 Szolgáló fél aláveti magát Domináns fél részére mindennemű szexuális tevékenységnek kérdés és ellenvetés nélkül.

15.21 Szolgáló fél aláveti magát a Domináns fél által végrehajtott ostorozásnak, elfenekelésnek, korbácsolásnak, botozásnak, elverésnek, illetve bármilyen testi fenyítésnek, késlekedés, kérdés és panasz nélkül.

15.22 Szolgáló fél nem néz Domináns fél szemébe, kivéve azon eseteket, amikor erre utasítást kap. Szolgáló fél egyéb esetekben lefelé köteles nézni, továbbá csendes és tisztelettudó magatartást tanúsít Domináns fél jelenlétében.

15.23 Szolgáló fél minden esetben tiszteletet tanúsít Domináns fél irányában. Szolgáló fél Domináns felet Uram vagy Mr. Cullen néven szólítja, illetve olyan néven, amilyenre utasítást kap.

15.24 Szolgáló fél nem érinti meg Domináns felet, amíg arra utasítást nem kap.

Tevékenységek

16. Szolgáló fél nem vesz részt olyan szexuális, illetve egyéb jellegű tevékenységben, amelyet bármely fél veszélyesnek minősít, valamint a 2. sz. Mellékletben meghatározott tevékenységekben sem.

17. Domináns és Szolgáló felek tevékenységeiket a 3. sz. Mellékletben részletezik írásos formában.

Biztonsági szavak

18. Domináns és Szolgáló felek tudomásul veszik, hogy bizonyos esetekben Domináns fél olyan utasításokat adhat, amelyek nem teljesíthetőek Szolgáló fél fizikai, mentális, érzelmi, lelki vagy egyéb sérülése nélkül abban az időpontban, amikor Domináns fél az utasítást kiadja. Ilyen körülmények fellépése esetén Szolgáló fél úgynevezett Biztonsági szavak használatát alkalmazhatja. Az utasítások és parancsok súlyosságának megfelelően két Biztonsági szó alkalmazása lehetséges.

19. A „sárga” Biztonsági szó kiejtésével Szolgáló fél felhívja Domináns fél figyelmét arra, hogy tűréshatára közelében tartózkodik.

20. A „vörös” Biztonsági szó kiejtésével Szolgáló fél felhívja Domináns fél figyelmét arra, hogy további utasítások végrehajtására már nem képes. Ennek a szónak az elhangzásakor Domináns fél azonnal és teljesen felhagy tevékenységével.

Zárszó

21. Alulírott felek elismerjük, hogy jelen Szerződés pontjait teljes mértékig elolvastuk és megértettük. A Szerződést szabad akaratunkból írjuk alá és aláírásunkkal hitelesítjük.

Domináns fél: Edward Cullen
Dátum

Szolgáló fél: Isabella Swan
Dátum

1. számú Melléklet

Szabályok

Engedelmeskedés: Szolgáló fél azonnal, gondolkodás és tartózkodás nélkül, önkéntesen engedelmeskedik minden parancsnak, amelyet Domináns fél kiad számára. Szolgáló fél mindennemű szexuális tevékenységet lelkesen és gondolkodás nélkül végez, amelyet Domináns fél alkalmasnak és kielégítőnek talál, kivéve a 2. sz. Mellékletben meghatározottakat.
Alvás: Szolgáló fél vállalja, hogy legalább éjszakánkénti 8, azaz nyolc órát alszik, amikor nincs Domináns fél közelében.
Étkezés: Szolgáló fél vállalja, hogy rendszeres étkezéssel fenntartja egészségi állapotát és jólétét. Szolgáló fél a 4. sz. Mellékletben meghatározott élelmiszert fogyasztja. Szolgáló fél gyümölcsökön kívül nem fogyaszthat élelmiszert az étkezések között.
Ruházkodás: a Szerződés Hatálya alatt Szolgáló fél a Domináns fél által jóváhagyott ruházatot viseli. Domináns fél külön fedezetet biztosít Szolgáló fél részére ruházat vásárlására, amelyet Szolgáló fél köteles felhasználni. Domináns fél ad hoc jelleggel kíséretet biztosít Szolgáló fél részére ruházat vásárlásakor. A Szerződés Hatálya alatt Szolgáló fél ékszereket köteles viselni, amennyiben Domináns fél erre utasítja, akár Domináns fél jelenlétében, akár azon kívül.
Testedzés: Domináns fél személyi edzőt biztosít Szolgáló fél részére, heti négy napra, napi egy órás foglalkozásra. A foglalkozás időpontja a személyi edző és Szolgáló fél megállapodásának tárgya. A személyi edző beszámol Szolgáló fél állapotáról Domináns félnek.
Személyi higiénia és szépség: Szolgáló fél tisztán, borotváltan és/vagy gyantázott állapotban tartja magát minden időpontban. Szolgáló fél a Domináns fél által kiválasztott kozmetikai egységet köteles látogatni és alávetni magát minden kezelésnek, amelyet Domináns fél határoz meg. A kozmetikai költségeket Domináns fél köteles fedezni.
Személyi biztonság: Szolgáló fél nem fogyaszt túlzott mértékben alkoholt, nem dohányzik és nem fogyaszt kábítószereket, továbbá nem teszi ki magát indokolatlan veszélynek.
Személyes tulajdonságok: Szolgáló fél nem lép szexuális kapcsolatba Domináns félen kívül senki mással. Szolgáló fél tudomásul veszi, hogy viselkedését Domináns fél akaratának megfelelően alakítja. Szolgáló fél tudomásul veszi, hogy kizárólagos felelősség terheli minden bűncselekményért, helytelen viselkedésért és hibás cselekedetért, amikor nem Domináns fél társaságában tartózkodik.
A fentiek megszegése esetén Domináns fél azonnali büntetést hajt végre, amelynek módját és súlyosságát Domináns fél határozza meg.

2. számú Melléklet

Kötelező, nagy súlyosságú határtevékenységek

A tevékenység nem tartalmazhat tűzzel történő cselekedetet.
A tevékenység nem vonhat magával vizelést, széklet ürítését, illetve nem alkalmazhatja ezek végtermékeit.
A tevékenység nem vonhatja magával hegyes vagy éles eszköz(ök) használatát, vágást, szúrást vagy vér folyását előidéző tetteket.
A tevékenység nem vonhatja magával gyermek(ek)kel és állat(ok)kal történő fajtalankodást.
A tevékenység nem hagyhat látható, maradandó nyomot a külső bőrfelületen.
A tevékenység nem járhat a légzés befolyásolásával.
A tevékenység nem járhat villamos váltó- vagy egyenáram alkalmazásával, továbbá a testet nem teheti ki lángoknak vagy tűzveszélynek.

3. számú Melléklet

Kötelező, enyhe súlyosságú határtevékenységek

A szerződő Felek között kötelező érvénnyel meg kell határozni a következő tevékenységek létesítésének alkalmasságát.
Az alábbiak közül melyik szexuális tevékenység fogadható el Szolgáló fél számára?
-         maszturbáció;
-         felláció;
-         cunnilingus;
-         vaginális behatolás;
-         nagy méretű tárgyak vaginális behelyezése;
-         anális behatolás;
-         nagy méretű tárgyak anális behelyezése.
Szolgáló fél számára elfogadható-e ondó lenyelése?
Az alábbiak közül melyik szexuális segédeszköz fogadható el Szolgáló fél számára?
-         vibrátor;
-         dildó;
-         anális dugó;
-         egyéb, részletezve:
Az alábbi módszerek közül melyik kötözési módszer fogadható el Szolgáló fél számára?
-         kezek összekötése elöl;
-         kezek összekötése hátul;
-         bokák összekötése;
-         térdek összekötése;
-         könyökök összekötése;
-         csukló és boka összekötése;
-         feszítő hengerekhez történő kötözés;
-         bútorzathoz történő kötözés;
-         szemek bekötése;
-         száj kipeckelése;
-         kötözés kötéllel;
-         kötözés szalaggal;
-         megkötés bilinccsel, illetve fém szorítógyűrűkkel;
-         kötözés bőrszíjjal;
-         függesztés.
Mi Szolgáló fél hozzáállása a fájdalom eltűréséhez? Osztályozza 1-től 5-ig terjedő skálán, ahol 1-es erős fájdalomtűrést, 5-ös erős fájdalomérzékenységet jelent.
1 – 2 – 3 – 4 – 5
Milyen mértékű fájdalmat óhajt Szolgáló fél elviselni? Osztályozza 1-től 5-ig terjedő skálán, ahol 1-es semmilyet, 5-ös erős fájdalmat jelent.
1 – 2 – 3 – 4 – 5
Az alábbiak közül milyen módszerei elfogadhatóak Szolgáló fél számára a fájdalomkeltésnek?
-         elfenekelés;
-         elverés;
-         ostorozás;
-         botozás;
-         harapás;
-         körömszorítók;
-         genitália szorítók;
-         jég;
-         olvadt viasz;
-         egyéb, részletezve:

Szent Fasz! Az ennivalók listájának elolvasására már nem tudtam rávenni magam. Nyeltem egy nagyot, és kiszáradt szájjal újra elolvastam.

2010. december 12., vasárnap

Huszonegyedik fejezet


Rose a nappaliban volt és a könyveit dobozolta.
Visszaértél… hol van Edward? És te hogy vagy?” – hangja izgatott, aggódó volt, ahogy felugrott hozzám, megragadta a vállamat, áthatóan vizsgálta az arcomat, még mielőtt hellót tudtam volna mondani neki. Francba… Rose konoksága és kitartása… és én, birtokomban egy, a beszédet tiltó aláírt dokumentummal… nem egy egészséges keverék.
Nos, milyen volt? Rengeteget gondoltam rád… miután Emmet elment, az igazat szólva” –vigyorgott pajkosan. Nem tudtam nem vigyorogni az aggodalmán, az égő kíváncsiságán, de egyben el is szégyelltem magam. Elpirultam. Ez annyira… személyes. Az egész. Látva és tudva, hogy mi az, amit Edward rejteget. De mondanom kell Rose-nak valamit, mert nem fog addig békén hagyni.
Jó volt, Rose. Nagyon jó, úgy gondolom” – mondtam halkan, megpróbálva elrejteni zavart, mindent-eláruló-mosolyomat.
Csak gondolod?”
Nos, miután nincs mivel összehasonlítanom, csak gondolom.” – néztem rá bocsánatkérően, lazán megvonva a vállamat.
El tudott juttatni a csúcsra?”
Szent szar…  Rose olyan nyers tud lenni. Skarlátvörös lettem.
Igen” – dünnyögtem bőszen.
Rose lenyomott a kanapéra és mellém ült. Megpaskolta a kezemet.
Tényleg? Ez nagyon jó.” – Rose hitetlenül nézett rám.
Ez az első alkalom volt számodra… Wow, Edward tényleg tudja, hogy mit csinál.”
Oh, Rose, ha tudnád…
Az én első alkalmam szörnyű volt” – folytatta, és szomorú-vidám képpel nézett rám.
Oh?” – ez érdekelt, ez valami olyan, amit még nem fecsegett el soha.
Igen Royce King… középiskolában, egy fasztalan atléta…” – vonta meg a vállát.
Egy állat volt. Nem voltam felkészülve rá, de részegek voltunk. Tudod – tipikus tinédzser bál utáni szerencsétlenkedés. Uhh – hónapokig tartott , mielőtt elhatároztam magam egy második menetre… micsoda módja a szüzesség levesztésének! Túl fiatal voltam. Igazad volt, hogy vártál.”
Rose, ez borzasztóan hangzik.”
Rose vágyakozva nézett.
Igen… majdnem egy évbe telt, mire az első orgazmusig eljutottam egy őrült szex során… és itt vagy te… rögtön az első alkalomnál...”
Szerényen bólintottam… benső istennőm lótuszülésben ült, derűsen nézett, eltekintve a sunyi, önelégült vigyortól az arcán.
Nos, örülök, hogy legalább te olyannak adtad magad először, aki meg tudja különböztetni a seggét a könyökétől.” – kacsintott rám.
És, mikor fogod újra látni?” – kérdezte.
Szerdán. Vacsorázni megyünk.”
És még mindig tetszik?”
Igen… bár nem tudom… mi lesz.”
Miért?”
Edward nagyon bonyolult, Rose… tudod… és nagyon más világból származik, mint én” – jó kifogás… hihető… jobb, mintha azt mondanám, hogy van egy szobája, a Fájdalom vörös szobája, és hogy azt akarja, hogy a szex-szolgája legyek…
Oh, kérlek, ne hagyd, hogy a pénz befolyásoljon, Bella. Emmet azt mondta, hogy nagyon szokatlan Edwardtól, hogy valakivel randizik.”
 „Tényleg?” – a hangom pár oktávval magasabbra siklott… ez túl nyilvánvaló Swan! Kisördögöm merően nézett rám, hosszú vékony ujjával megfenyegetett, majd átváltozott az igazság mérlegévé, csak hogy emlékeztessen, Edward tudna perelni, ha én túlságosan kitárulkoznék. Hah… mit tehetne… az összes pénzemet elvenné? Emlékeztettem magam, hogy nézzek utána Google-n a ’büntetés a titoktartási egyezség megszegéséért’ című fejezetnek, amikor a többi tudnivalónak is utána keresek. Olyan, mintha házi feladatot kaptam volna az iskolában… lehet, diplomát is kapok… és elpirultam a ma reggeli fürdőszobai teljesítményemért kapott ötös osztályzatomra emlékezve.
Bella, mi van?”
Oh, csak eszembe jutott valami, amit Edward mondott.”
Valahogy másnak nézel ki” – mondta Rose szeretettel.
Másképp is érzem magam. Sajgok” – ismertem be.
Sajogsz?”
Egy kicsit.” – megint ez a pirulás.
Én is… Férfiak” – mondta Rose tettetett undorral.
Állatok” – és mindketten nevetésben törtünk ki.
Te sajogsz?” – kiáltottam fel..
Igen…  a túlhajtástól.”
Vihogtam.
Mesélj nekem Emmett-ről a hajcsárról” – kértem, amikor abba tudtam hagyni a vihogást… oh, először éreztem magamat felszabadultnak, mióta a bárban sorban álltam… mielőtt az a telefonhívás elindította ezt az egészet – amikor Mr Cullent még csak messziről csodáltam. Boldog, egyszerű napok
Rose elpirult. Oh, Istenem… Rosalie Lillian Hale pont úgy csinál, mint Isabella Marie Swan.  Rose párás szemmel nézett rám. Soha nem láttam még így reagálni egyetlen férfira sem. Azt hiszem, az állam a földig zuhant. Hol van aza Rose,akit én ismerek,  mit tettél vele Emmett?
Oh, Bella” – pirult tovább. „ Ő csak… olyan, minden…. és amikor mi… oh…olyan jó…” – nemigen tudott egy épkézláb mondatot összerakni.
Azt hiszem azt próbálod elmondani nekem, hogy tetszik neked.”
Rose bólintott, és vigyorgott, mint egy holdkóros.
És találkozunk vasárnap. Segít nekünk költözni” – tapsikolva felugrott és elpiruettezett az ablakig. Wow, gyerekként valószínűleg balettozott. Bár, nem tudok róla.
Költözés… francba – teljesen elfeledkeztem róla, pedig a csomagolás körbevett bennünket egy ideje.
Nos, nagyon szép tőle” – mondtam elismerően. Akkor megismerhetem én is. Talán tud néhány dolgot mesélni a furcsa,  nyugtalanító öccséről.
És mit csináltatok múlt éjjel?”
Félrehajtott fejjel nézett rám, felhúzta a szemöldökét és olyan na-mit-gondolsz-te-kis-hülye tekintettel.
Pontosan azt, amit ti…” – vigyorgott rám.
Tényleg rendben vagy? Kissé megviseltnek látszol.” – folytatta.
Megviselt is vagyok. Edward nagyon… intenzív.”
Igen, azt hiszem, el tudom képzelni, milyen lehet. De jó volt hozzád?”
Igen” – nyugtattam meg.
Éhes vagyok… főzzek?” – próbáltam elterelni.
Rose lelkesen bólogatott és folytatta a pakolást.
Mit akarsz tenni a tizennégyezer dolláros könyvekkel?”
Vissza fogom neki adni.”
Tényleg?”
Nagyon túlzó ajándék. Nem fogadhatom el… főleg most nem” – vigyorogtam Rose-ra és ő rábólintott.
Értem. Néhány leveled jött és Jake minden órában telefonált. Elkeseredettnek tűnt, bár nem tudom, miért.”
Igen.. majd felhívom” -  morogtam kitérően. Ha mesélek Rose-nak Jakobról, még megeszi reggelire.
Összeszedtem a leveleket az étkezőasztalról és gyorsan kinyitottam őket.
Hé, megyek állásinterjúra! Két hét múlva, Seattle-ban… belső munkatársat keresnek.”
Melyik kiadónál?”
Mindkettőhöz hívtak!”
Mondtam, hogy az eredményeid megnyitják az ajtókat előtted, Bella!”
Rose-nak, természetesen van már gyakornoki állása a Seattle Times-nál. Az apja ismer valakit, aki ismer valakit…
Mit gondol Emmett azzal kapcsolatban, hogy elmész?”
Rose kiballagott a konyhába és az este folyamán először látszott tanácstalannak.
Megérti… Egy részem nem akar menni… de csábít a néhány hetes napon fekvés, anyám is ott lesz, és valószínűleg ez lesz az utolsó közös családi nyaralásunk, mielőtt Jasper és én kikerülünk a világba dolgozni.”
Én még soha nem hagytam el a kontinenst… talán egy napon? Rose Barbadosra megy a szüleivel és ikertestvérével Jasperrel, teljes két hétre. Rose nélkül leszek majd az új lakásban. Furcsa lesz. Jasper is most diplomázik. Ő is a WSU-n van, de a Pullmanban, úgyhogy nem sokat láttuk. Egy pillanatra eltűnődtem, hogy fogom-e látni, mielőtt elmegy… tök jó fej.
A telefon megszólalt, kiszakított az ábrándozásból.
Ez Jake lesz.”
Sóhajtottam. Tudtam, hogy beszélnem kell vele. Megragadtam a kagylót.
Hi.”
Bella, visszajöttél!” – kiáltott Jake megkönnyebbülten.
Természetesen.”- a gúny kihallatszott a hangomból és a szemeimet forgattam a telefonra.
Jake egy pillanatig hallgatott.
Nézd, találkozhatnánk? Sajnálom a péntek éjszakát. Részeg voltam… és te… nos, Bella – kérlek bocsáss meg.”
Persze, hogy megbocsátok,  Jake. Csak ne tedd többé. Tudod, hogy nem úgy érzek irántad.”
Nehezet sóhajtott, szomorúan.
Tudom, Bella, csak arra gondoltam.. ha megcsókollak… megváltoztathatom az érzéseidet.”
Jake, szeretlek, mindig is szeretni foglak, sokat jelentesz számomra. Olyan vagy… mintha a nem létező bátyám lennél.  És ez soha nem fog megváltozni” – gyűlöltem ledorongolni… de ez az igazság.
Akkor most vele vagy? – nem tudta elrejteni a gyűlöletet a hangjából.
Jake, nem vagyok senkivel.”
De vele voltál éjjel.”
Jake, semmi közöd hozzá.”
A pénze miatt?”
Jake! Most azonnal hagyd abba, vagy soha többé nem beszélek veled.”
Bella…” – siránkozott és kérlelt egyszerre.
Tudtam, hogy szenved. Nehéz volt ezt pillanatnyilag elviselni. Tele a hócipőm az ilyen érzésekkel.
Talán kávézhatunk, valami hasonló, mondjuk holnap. Nézd… majd felhívlak Jake.” – próbáltam békülni. A barátom volt és tényleg szerettem. De most… csak éppen nincs szükségem erre.
Akkor holnap. Felhívsz?” – hallottam a reményt a hangjában, ami összefacsarta a szívemet.
Igen. Jó éjt Jake” – tettem le a telefont, nem vártam meg a válaszát.
Mi volt ez az egész?” – tette Rose csípőre a kezét
Elhatároztam hogy az őszinteség lesz a legjobb. Még soha nem volt ilyen makacs.
Pénteken megpróbált elkapni…”
Jake? És Edward Cullen? Bella… a feromonjaid túltermelődtek. Mit gondolt ez a hülye  bolond?” – rázta a fejét undorodva Rose és visszament pakolni. Negyvenöt perccel később szünetet tartottunk a pakolásban a ház specialitása miatt… a lasagnámért. Rose kinyitott egy üveg bort és a csomagok közé ültünk enni, nagyokat kortyoltunk az olcsó borból és néztük a hülye tévét. Ez olyan normális dolog. Olyan földhöz ragadt és  kellemes az elmúlt negyvennyolc óra … őrültségéhez képest. Most volt az első nyugodt, nem akadékoskodó békés étkezésem azóta. Mi a franc van vele és az ennivalóval? Rose elmosogatott és én befejeztem a pakolást a nappaliban. Csak a  kanapé, a tv és az étkezőasztal maradt a szobában. Mi másra lenne szükségünk?  Csak a konyha és a két hálószoba maradt hátra a hétre. Győzelem!
A telefon újra csengett. Emmett volt. Rose kacsintott és bement a hálószobájába, mint egy tizennégy éves. Tudtam, hogy a búcsúbeszédét akarta írni…de Emmett fontosabb volt. Mi van  a Cullen fiúkban? Mi az, ami teljesen megvadít és teljesen felkavar minket? Még egy kortyot ittam a borból. Még rajongó lesz belőlem…
Végiglapoztam a tv csatornákon, és valahol mélyen belül tudtam, hogy csak elodázom a dolgokat. Fénylő vörös lyukat égetett  a táskámon a szerződés. Van elég erőm, hogy elolvassam ma éjjel?
Fejemet a kezembe temetem. Jake, Rose, Edward… mindenki tőlem akar valamit. Rose és Jake, ővelük könnyű… de Edward… Edwardot teljesen más feladat kezelni, más megérteni . Egy részem el akart rohanni és elrejtőzni. Döntést kell hoznom. Mit tegyek? Égő zöld szemei eszembe jutottak. Intenzív igéző tekintete… a testem megfeszül a gondolattól és levegőért kaptam. Nincs is itt és én felizgultam. Ez nem csak a szex miatt lehet.  Gondolok itt a reggeli közbeni kötekedésére, örömére hogy élveztem a helikopterezést, ahogy játszott a zongorán- azt az édes lélekemelő – oh-de-szomorú zenét. Csak olyan komplikált tud lenni. És most már van sejtésem arról, hogy miért. Egy fiatal ember, akit megfosztottak a kamaszkorától, szexuálisan kizsákmányolva holmi Mrs. Robinson által… nem csoda, hogy idősebbnek látszik  a koránál. A szívem megtelt szomorúsággal a gondolattól, hogy min kellett keresztül mennie… Azt hiszem, túl naív vagyok ahhoz, hogy pontosan tudjam mi is volt az… de a házi feladatul kapott kutakodás meg fogja mondani. De tényleg akarom tudni? Fel akarom tényleg fedezni azt a világot, amiről semmit nem tudok? Akarok… olyan mélyre süllyedni?
Ha nem találkoztam volna vele még mindig az a kis édes boldog teremtés lennék. És a gondolataim a tegnap éjjel felé kalandoztak… és a mai reggel felé… és a felé a hihetetlen érzéki, testi szexualitás felé, amit átéltem. Búcsút akarok annak mondani? Nem! – sikított kisördögöm – és benső istennőm bólintott – zen-szerű csendes egyetértésben vele.
Rose visszatért a nappaliba, fültől- fülig vigyorogva. Talán mert szerelmes  - tátva maradt a szám…Rose még soha nem viselkedett így.
Bella, én lefekszem. Egy kissé fáradt vagyok.”
Én is, Rose”
Megölelt.
Örülök, hogy egészben visszajöttél. Van valami Edwardban…” – tette hozzá csendesen, bocsánatkérően.
Megbocsátóan  rámosolyogtam – miközben az járt a fejemben…Honnan a fenéből tudja? Ez teszi majd nagy újságíróvá, a tévedhetetlen megérzése.
Összeszedtem a táskámat és kedvetlenül beballagtam hálószobámba. Fáradt voltam, a tegnapi szexuális gyakorlatainktól… és a teljes és végletes dilemmától, amivel szembe kellett néznem. Leültem az ágyamra, óvatosan kiszedtem a borítékot a táskámból és csak forgattam a kezeim között. Tényleg tudni akarok Edward perverzitásának mélységéről? Ez olyan megfélemlítő. Nagy levegőt vettem és torkomban a szívemmel felnyitottam a borítékot.