Már nem lesz új fejezet

HA SZÜRKE 50 ÁRNYALATÁT KERESED, EZ ANNAK A KÖNYVNEK AZ ALAPTÖRTÉNETE!
NE REKLAMÁLD, HOGY A TWILIGHTBÓL ISMERTEK A NEVEK, MERT AZ ÍRÓJA EREDETILEG TWILIGHT FANFICTIONKÉNT ÍRTA MEG, TEHÁT Ő HASZNÁLTA AZ EDWARD ÉS BELLA NEVEKET, VALAMINT AZ EREDETI KARAKTEREK FIZIKA JELLEMZŐIT. HA GONDOLOD, OLVASD EL AZ ISMERTETŐT. AZÉRT VAN.

A MOTU fordítása 2013-ban befejeződött :)
2014 végén egy másik történetet kezdtünk fordítani, csak mert nekem tetszik, és mivel tetszik, úgy gondoltam, megosztom itt a történetet azzal, aki kíváncsi rá. Meg, hogy legyen élet a blogon.

2013. május 4., szombat

Száztizennyolcadik fejezet (Második történet- harmincadik rész)

Edward szemszögéből a baba érkezése


Hideg volt. Irina körülöttem körözött ahogy megkötözve és bekötött szájjal feküdtem, piros magassarkúja kopogott a kőpadlón. A hang visszhangzott a falakról. Megfeszítettem magam, magamba zárkózam. Mi következik? Hol csapsz le? A testem merev és hideg volt, remegett az ostor okozta fájdalom miatt. Irina megállt a fejemnél, cipőjét az arcomra rakta, sarka a halántékomnál volt. Mosolygott és a sarkára nehezedett.
Basszus! Felijedtem. Szarba – a fejem, a lüktető, fájó fejem. Kinyitottam a szemem és fintorogtam, majd azonnal becsuktam őket, ahogy a fájdalom belenyilallt a koponyámba a fénytől. Basszus.
Otthon voltam, hála az égnek, és korán reggel volt. Az ágyam tetején feküdtem, takaró nélkül és fáztam. Halványan rémlett, hogy valami komoly baj foglalta el a tudatomat. Az álmom? Ugh – Irina. Nem... Bella! Gyorsan felültem, mire szétcsúszott a fejem. Szarba. A tegnapi ruha volt rajtam, és büdös voltam. Bassza meg. Hol van Bella? Szörnyen fájt a fejem. Megdörzsöltem a halántékomat, próbáltam kiűzni azt az álmot az agyamból. Mi a fenét akart jelenteni? Ahogy megvakartam a fejemet, az előző éjszaka homályos képei életlenül és deformáltan villantak fel. Oh a szarba... a baba. Egy kibaszott baba! Irina... Szarba.
A szám száraz volt, továbbá olyan íze volt mint Emmett alsójának. Bourbon és fehérbor – Mégis mi a fenét képzeltem? Hol van Bella?
Mezítláb voltam, és volt egy plusz takaró az ágyon... mennyi lehetett az idő? Az ébresztőre pillantva láttam, reggel 7:25. Nyilvánvaló volt, hogy Bella nem aludt itt. Hol van? Elfogott az aggodalom, némi bűnbánattal vegyítve. Mit tettem? Telefonom az éjjeliszekrényen volt. Érte nyúltam miközben felálltam, elhatározván, hogy Bella utáni vadászatra indulok. Nem volt a fürdőben. Elvonszolva magam a következő ajtóig, körülnéztem a vendégszobában. Hiányzott a takaró. Biztos az ágyon lévő volt az. Bella nem volt.
Mrs Cope a konyhában volt. Jeges pillantással üdvözölt. Szarba. Tegnap este.
„Jó reggel, Gail. Bella?” kérdeztem.
„Nem láttam őt, Mr Cullen,” mondta, hangja éles és hideg volt, egyezett az arckifejezésével. Figyelmen kívül hagytam a hangnemét, és a könyvtár felé vettem az irányt. Semmi nyom. Biztos volt erre valami ésszerű magyarázat. A fájdalmat a fejem egyik oldalára irányítottam, és ahogy átmentem a szalonon, átfutottam azokon a lehetőségeken, ahol a feleségem lehetett. Csak semmi pánik. Elment futni. Nem – soha nem fut, csak ha Laurent-tel volt, ő pedig a ma délutánig szabadságon volt. Nem volt a TV szobában sem. Bassza meg. A dolgozómban sem. Visszabotladoztam a szalonon, továbbra sem foglalkozva Mrs Cope-val, és felfelé indultam, hogy megnézzem a másik két vendégszobát. Pánik fogott el, ellepte az egész lényemet, ahogy berontottam Bella korábbi hálószobájába... ott sem volt. Elment, a rohadt életbe. Nem. Lefutottam, nem foglalkoztam a fejembe szúró éles fájdalommal, sem a szédüléssel.
Taylor az irodájában volt.
„Bella?”
Felnézett rám, arca kifejezéstelen maradt.
„Nem láttam őt, uram.”
„Kiment?”
Megnézte a naplót az asztalán.
„Ryan nem jegyzett be semmit.”
„Nem találom őt.”
Megfordult, hogy ellenőrizze a belső kamerák képernyőket.
„Az összes jármű itt van. Senki sem jut be, uram.” Felállt.
Szarba! Elrabolták. Ez nem merült eddig fel bennem. Csak arra tudtam gondolni, hogy elhagyott. Elrabolták? Nem... az a balfasz őrizetben volt. Haragosan néztem Taylor-ra.
„Hacsak nem Lauren Elliott vagy James Smith vagy. Ők bejutottak,” - csattantam fel.
Taylor elsápadt.
„Mrs Elliot-nak kulcsa volt a vészbejárathoz, Smith-t pedig Ryan engedte be,” - mondta Taylor nyugodtan - „Ellenőrzöm a lakást, uram.”
Bólintottam, Taylor pedig kiment a folyosóra.
Nem. Nem hagyna el. Kalapáló fejem ellenére egy emléket idéztem fel tegnapról – Bella puha szaténban, illatos, gyönyörű, és mosolygott rám. A telefonomra néztem. Felhívhatnám. Csak hogy ellenőrizzem. Megláttam, hogy egy üzenet várt rám:

*Szeretnéd, ha Mrs Lincoln csatlakozna hozzánk, amikor végre megbeszéljük ezt az üzenetet amit küldött neked? Akkor nem kell utána hozzá futnod. A feleséged*

Mi a faszom volt ez? Elolvasta az üzeneteimet! Szarba – milyen üzenet? Megnyomtam a hívás gombot... és a telefonja csak csörgött és csörgött és csörgött. Bassza meg. Végül a hangposta jelentkezett.
„Hol a fenében vagy?” csattantam fel, és letettem. Majd újra felhívtam. Semmi. Basszus. Basszus. Basszus. Még egyszer letettem, próbáltam csillapítani a félelmet, ami megfojtani készült. Hol lehetett? Rose-sal? Visszafogott lelkesedéssel felhívtam a konok Miss Hale-t.
„Halló,” - a hangja még álmos volt.
„Rose, itt Edward.”
„Edward?”
Fenébe, lehet valaki még ennél is idegesítőbb?
„Cullen,” - sziszegtem összezárt fogaimon keresztül. Nemsokára a sógorod.
„Bella, jól van?” - mondta Rose. Az övé volt minden figyelmem.
„Nincs veled?”
„Nem. Kellene? Edward, mit csináltál?”
„Ha hív, tudasd velem.”
„Ed-”
Letettem. Nem tudtam megbirkózni az idegesítő kérdéseivel, amíg a fejem óriási volt és a feleségem nem volt meg. Újra hívtam Bella telefonját, és újra a hangposta válaszolt.
Szarba. A konyhában Gail kávét főzött.
„Adna egy kis Advil-t, kérem?” - kérdeztem, annyira nagylelkűen, amennyire csak tudtam. Enyhén elmosolyodott. Krisztus! Örült, hogy szenvedtem. Rosszallóan néztem rá, de nem foglalkozott velem. Felmentem, és újra ellenőriztem a szobákat.
Taylor a folyosón közeledett, ahogy megpróbáltam bejutni a játékszobába.
„Bella!” - kiáltottam, és egyből meg is bántam, mert a fájdalom egyből ellepte a fejemet. A játékszoba zárva volt.
„Siker?”
„Semmi, uram.”
„Hívd össze a többieket. Kell egy terv.”
„Igenis, uram.”
Odalent Mrs Cope két tablettát és egy pohár vizet tett a reggelizőpultra. Hálásan nyeltem le őket.
Ryan és Stuart bukkantak fel. Ryan úgy nézett ki, mint aki kevesebbet aludt mint én.
„Nem találjuk Mrs Cullen-t. Stuart, nézze át a kamerák felvételeit. Ryan, Taylor, nézzék át újra a lakást.”
A szemem sarkából mozgásra lettem figyelmes.
Bassza meg. Itt volt.
A bolygó újra a tengelyére állt. Ó, hála az Úrnak. Megkönnyebbültem, mindent helyére rakott, bár ez a könnyebbség rövid életű volt. Rossz előérzett kezdett felfelé áramlani a gerincemen, égnek állítva minden hajszált a tarkómon, ahogy Bellára bámultam.
Bella mindannyiunkat megnézett. Hűvös és távoli volt. Barna szemei tágra nyíltak, zavarosak voltak, alattuk sötét karikákkal. Mérges volt – őrülten mérges volt, és egy takaróba volt öltözve, kicsi, sápadtan, és elképesztően gyönyörűen. Hol a fenébe volt eddig?
„Stuart, húsz percen belül kész leszek,” - motyogta, szorosabbra húzta magán a takarót és dacosan felemelte azt a makacs kis állát. Mögülem Mrs Cope lépett elő.
„Kér egy kis reggelit, Mrs Cullen?” - kérdezte.
Bella megrázta a fejét.
„Nem vagyok éhes, köszönöm.” Hangja gyengéd és tiszta, de kérlelhetetlen. Hála az úrnak, még mindig itt volt. Nem ment el. De nem fog enni – talán azért, hogy engem büntessen? Hol bujkált? Váratlan képek jelentek meg előttem a csalóka Lauren Elliot-ról.
„Hol voltál?” - motyogtam álmélkodva.
Hirtelen feltűnt az eltűnő személyzet hangja, elvonva a figyelmemet. Bella megfordult és a hálószoba felé indult. Szarba, nem foglalkozott velem! Basszus! Miért?
„Bella. Válaszolj.” A rohadt életbe, ne mellőzzél! Követtem őt a folyosón, ahogy bekeringőzött a fürdőbe, becsukta és bezárta az ajtót.
Szarba!
„Bella!” Öklömet tehetetlen elkeseredésemben az ajtóra vágtam. Miért csinálta ezt? Amiért tegnap este elmentem? Megnéztem az ajtót, hogy lássam, a füleim becsaptak-e. Igen, bezárta.
„Bella, nyisd ki a rohadt ajtót.”
„Menj el!”
„Nem megyek sehova,” - morogtam, próbáltam kontrollálni a felgyülemlő mérgemet.
„Ahogy tetszik.”
„Bella, kérlek.” Miért volt ennyire mérges?
Hallottam, hogy megnyitotta a csapot, és a méreg gyámoltalan dühöngéssé vált, ami átáramlott a véremen. Hogy merte bezárni az ajtót? A maradék önfegyelmemet is használnom kellett, hogy be ne törjem az ajtót.
Gondolkodj Cullen, gondolkodj. Miért volt ennyire mérges? Azért, amiért elmentem? Bassza meg.
Azután a tíz-körmös, tíz-ujjas bomba után amit tegnap este rám dobott, még mérges rám? Vagy azért, mert részegen jöttem haza? Nem értettem. A falnak dőltem és becsuktam a szemem, próbáltam lenyugodni.
Arra az érzésre kellett koncentrálnom, amit siklórepülés közben éreztem. Banner telt hangja megszállta a gondolataimat. Hol a fenébe volt tegnap este, amikor szükségem volt rá?
A feleségem mérges volt rám. Tényleg őrülten mérges. És a semmiből, a gondolat egy visszafogott mosolyt csalt az arcomra. A feleségek mindig mérgesek a férjükre. Ez normális dolog. És én megragadtam a vigasznak ezt a morzsáját, amit a gondolat kínált.
Krisztus, a fejem hasogatott. Mit tegyek? A zárt ajtóra meredtem, ámuldoztam. Mérges voltam rá, ő mérges volt rám. Azért, amit tegnap este mondtam?
Szarba. Az üzenete. Miről szólt az az üzenet? Megnéztem a telefonomat, újra olvastam az üzenetet, és átlapoztam az én régebbi üzeneteimen. Volt egy üzenet Irina-tól – bassza meg. Mi a faszomért olvasta el Bella az üzeneteimet? És mi a faszomért nem tudta Irina magában tartani a gondolatait? Ó, a szarba – erről volt itt szó, Bella sötét szörnyéről. Nem csoda, hogy mérges volt.
Sóhajtottam, kezemmel a hajamon simítottam át, hogy enyhítsem a fájdalmat a fejemben. Miért kellett Irina-hoz mennem tegnap este? És hirtelen a feszélyezettség érzése visszatért. Mit beszéltünk meg? Megerőltettem az agyamat, próbáltam emlékezni. Az alkohollal fűtött pillantáson keresztül visszaidéztem, hogy miről beszéltünk... Seth-ről... apaságról. Szarba – elmondtam neki Bellát és azt a rohadt gyereket? Nem... nem. Miért ütöttem ki ennyire magam? Gyűlöltem ezt az érzést. Megremegtem, ahogy egy korábbi, sötétebb emlék került felszínre. Valaki részeg volt. Részeg és mérges. Hideg izzadság ült ki a bőrömre. Hagyjuk a fenébe ezt az egészet. Visszadőltem a falhoz, becsuktam a szememet, és egy mély, nyugtató lélegzetet vettem, hogy csökkentsem a növekvő pánikot. Ez régen volt... Nyugodj le. Csak várj, Cullen. Egy pillanaton belül kint lesz.
Az ajtózár kattant, és én kinyitottam a szemem, hogy láthassam Bellát, törölközőbe tekerve, ahogy kijött és a gardrób felé vette az irányt. Nem nézett rám. Meddig fogja ezt még folytatni? Követtem őt a gardrób ajtajáig, és néztem, ahogy oh-de-lazán kiválasztotta a napi ruháját.
„Ignorálsz?” A hihetetlenség, ami a hangomból áradt, nyilvánvaló volt.
„Milyen éleslátó valaki,” - motyogta, mintha valami utógondolat lettem volna.
Bassza meg. Mit csináljak? Megfordult, megállt velem szemben és végre a szemembe nézett. Oldalra döntötte a fejét, arcán egy eredj-az-utamból-balfasz kifejezés. Bassza meg, igazán nagy szarban voltam. Még soha nem láttam ennyire mérgesnek... bár volt olyan idő is, amikor hozzám vágta a fésűt a Fair Lady-n. Elálltam az útjából, pedig amit igazán akartam az az volt, hogy megragadjam őt, a falhoz nyomjam és megcsókoljam, esztelenül. Majd belé temessem magam. Ehelyett úgy követtem őt, mint egy rohadt öleb és néztem, ahogy átballagott a hálószobán a kisszekrényéig. Hogy lehetett ennyire laza? Nézz rám!
Hagyta, hogy a földre essen róla a törölköző. A testem válaszként megremegett, ami csak még mérgesebbé tett. Krisztusom, de gyönyörű volt. Vékony, sápadt, hibátlan bőr, csípőjének finom vonala, pompás feneke, és hosszú, hosszú lábak, amiket akartam, hogy körbe fonjanak. A teste még nem mutatja a megszálló nyomait. Meddig fog tartani, amíg ágyba tudom vinni? Cullen, ne – szedd össze magad. Még mindig nem nézett rám.
„Miért csinálod ezt?” - kérdeztem. Tudnom kellett, mégis mennyire mélyen voltam a szarban.
„Túl hülye vagyok ahhoz, hogy tudjam.” A hangja szacharin-édes volt, ahogy alsót vett elő a fiókból. Oh a szarba. A szavaim visszatértek, hogy kísértsenek. Bassza meg.
„Bella -” A lélegzetem is elakadt, ahogy előrehajolt, hogy felvegye a bugyiját, elém tárva azt a fenomenális fenekét. Szándékosan csinálta. És fájó fejem, mocskos hangulatom ellenére, meg akartam dugni. Most. Csakhogy tudjam, minden rendben volt közöttünk. A faszom egyetértett.
„Menj, kérdezd meg Mrs Robinson-odat. Biztosan tudom, ő majd meg tudja magyarázni,” - mondta, hogy elvonja a figyelmemet, mintha valami hitvány gazember lennék. Ez volt az. Az, hogy Irina-hoz mentem, attól volt ilyen dühös.
„Bella, már mondtam neked, hogy ő nem a -” Félbe szakított, intve a kezével.
„Nem akarom hallani, Edward. Tegnap beszélhettünk volna, de te úgy döntöttél, hogy lármázol egy sort, majd elmentél inni azzal a nővel, aki éveken keresztül gyalázott. Nos, hívd csak fel. Biztos, hogy több mint boldog lesz, ha meghallgathat.”
Oké, most már átlépte azt a rohadt határvonalat. A szoba közepe felé indultam, bámulva őt, ahogy felvette a melltartót.
„Szóval szimatoltál utánam?” El se hittem.
„Nem ez a lényeg, Edward” - csattant fel - „a lényeg az, hogy amikor dolgok nehézzé válnak, te hozzá futsz.”
Ez nem volt igaz.
„Nem így volt.”
„Nem érdekel.”
Az ágyhoz ment. Ki ez a nő, aki a feleségem volt? Elveszetten néztem rá. Leült, spiccbe feszítette a lábfejét és lassan felhúzta a harisnyát a s hosszú lábain. Szám taplószárazzá vált.
„Hol voltál?” - kérdeztem, mert csak ezzel az egy idetartozó kérdéssel tudtam előállni. Felhúzta a másik harisnyát is, majd felállt, a hátát fordítva nekem. Előrehajolt, hogy megszárítsa a haját, háta tökéletes íban hajolt meg. Bassza meg. Az önkontrollom minden egyes darabkájára szükségem volt, hogy ne ragadjam meg, és lökjem az ágyra. Újra felegyenesedett, vastag, nedves, mogyoróbarna haját az égbe dobta. Fulladoztam.
„Válaszolj,” - motyogtam, ahogy még egyszer a kisszekrény felé ment. Felvette a hajszárítóját, bekapcsolta, úgy tartotta, mintha fegyver lett volna. A gép hangja az idegeimre ment. Elvesztem. Mit teszel akkor, amikor a feleséged észre sem veszi, hogy ott vagy?
Ujjaival átfésülte a haját ahogy szárította, én pedig ökölbe szorítottam a sajátjaimat, hogy megakadályozzam magam, hogy csatlakozzak hozzá. Meg akartam érinteni. Véget akartam vetni ennek az őrületnek, de egy látomás – ő, ahogy lesziszegett, azután az eset után a játékszobában, amikor elhagyott – megállított. Soha nem akarom újra látni azt az arcot, soha. És úgy éreztem, hogy látni fogom, ha hozzá merek érni. Haja lázadó, szerteszálló koronája a mogyoróbarna és arany színeknek. Szándékosan csinálta. A gondolat még mérgesebbé tett.
„Hol voltál?” - suttogtam.
„Mit érdekel?”
„Bella, hagyd ezt abba. Most.”
Megvonta a vállát, mint akit nem érdekelt. Bassza meg. Gyorsan mozdultam – nem tudtam, mit is akartam tenni – de megfordult és hátra lépett.
„Ne érj hozzám” - sziszegte összaszorított fogakkal, én pedig visszakatapultáltam ahhoz a naphoz a játékszobában, amikor elhagyott. Lebénított.
„Hol voltál?” Ökölbe szorítottam a kezeimet, hogy megállítsam a remegést.
„Én nem mentem el a volt pasimmal lerészegedni” - csattant fel - „Lefeküdtél vele?”
Mintha megütött volna. Sokkoltan kaptam levegő után.
„Mi? Nem!” Hogy gondolhatta ezt? Lefeküdni Irina-val? Nem! Gyomrom csomóba szorult.
„Azt hiszed, hogy megcsalnálak?” Krisztusom, de kevésre tart.
„Meg is tetted. Azzal, hogy a magánéletünket és a gerinctelenségedet kifecsegted annak a nőnek.”
Bassza meg. Már sok mindennek neveztek – de gerinctelennek? A saját feleségem?
„Gerinctelenség. Ez az, amit gondolsz?” Fuldokoltam. Ez sokkal rosszabb volt, mint gondoltam.
„Edward, láttam az üzenetet. Ez az, amit tudok.”
„Az az üzenet nem neked volt címezve!”
„Nos, a helyzet az, hogy megláttam, amikor a telefonod kiesett a kabátzsebedből. Amikor öltöztettelek, mert te túl részeg voltál hozzá. Van róla egyáltalán némi fogalmad, hogy mennyire fájt nekem, hogy elmentél ahhoz a nőhöz?”
Megbántottam? Szarba. Nem. Nem. Csak dühös voltam rád, Bella. Ledöbbentett a bejelentésed.
„Emlékszel arra amikor tegnap este hazaértél? Emlékszel, hogy mit mondtál?”
Levegőt sem vett. Csak úgy ömlött belőle a szó. Mit mondtam tegnap este?
„Nos, igazad volt. Ezt a védtelen babát választom helyetted.”
A világ megállt körülöttem.
„Ez az, amit minden szerető szülő tesz.”
Összehúztam a szemöldökömet, rámeredtem. Meztelen volt, leszámítva az érzéki alsóneműt, haja mogyoróbarna felhő, ami lehullott a vállán át a melléig, sötét szemei sértődöttek és tágra nyíltak. Még így is, hogy ennyire mérges volt rám, elképesztően gyönyörű látványt nyújtott, és én teljesen elvesztem.
„Ez az, amit a te anyádnak is tennie kellett volna. És sajnálom, hogy nem tette – mert ha megtette volna, most nem kellene ennek a párbeszédnek megtörténnie. De most már felnőtt vagy – fel kell nőnöd, és lenyelned a keserű pirulát, és abbahagynod ezt a sértődékeny gyerekes viselkedést.”
„Lehet, hogy nem örülsz ennek a babának. És sem vagyok extázisban, főleg az időzítés miatt, és amiatt, ahogy kevesebb-mint-közömbös fogadtatásban részesítetted ezt az új életet, aki a húsodból van. De végig csinálhatod ezt velem, vagy majd megcsinálom én egyedül. A választás a tiéd.”
„Amíg te dagonyázol az önsajnálatban és az önutálatban, addig én megyek dolgozni. És amikor visszajövök, fogom a holmim, és felköltözök a fenti szobába.”
Kiköltözik. Elhagy. A babát választja helyettem. Tudtam. Pánik rohant keresztül rajtam.
„Most pedig, ha megbocsátasz, szeretnék felöltözni.”
A fejem megrándult, ahogy a gerincemen hideg futott végig. Elhagy. Hátra léptem.
„Ezt akarod?” Hangom döbbent suttogás volt.
Rám bámult, sötét szemei elképesztően tágra nyíltak. Szarba.
„Már nem tudom, mit akarok” - mondta halkan, ahogy krém kent az arcára.
Szarba. Én?
„Nem akarsz engem?”
„Még mindig itt vagyok, nem?” - mondta, ahogy kisminkelte magát.
„Gondoltál arra, hogy elmenj?” Alig bírtam kiejteni a szavakat. Feneketlen mélység tátongott alattam.
„Megfordult a fejemben. Ha a férj inkább az ex-szeretőt választja, az nem jó jel.”
Viccelt? Komoly volt? A csizmái után nyúlt, visszament az ágyhoz és leült. Néztem, tehetetlenül. Ne lökj be a mélységbe, Bella. Kérlek.
Felhúzta a csizmáit és felállt, hogy szembe nézzem velem, érzéketlenül. Egy nő, akit meg kellett szelidíteni. Egy domináns álmait testesíti meg. Az én nedves álmom. Az egyetlen álmom. Pokolba – akartam őt. Akartam, hogy kihúzzon a mélységből. Akartam, hogy azt mondja, szeret engem. Ahogy én szerettem őt. Elcsábítani őt. Ez volt az egyetlen fegyverem.
„Tudom, mit csinálsz” - motyogtam, egy fokkal halkabban.
„Tényleg?” A hangja elcsuklott. Igen! Remény sugárzott fel bennem. Érezte. Meg tudom csinálni. Előre léptem.
Ő hátra lépett, feltartotta a kezeit, tenyérrel felém.
„Még csak ne is gondolj rá, Cullen” - mondta gyengéden.
Szarba.
„A feleségem vagy” - motyogtam.
„Én vagyok a terhes nő, akit tegnap elhagytál, és ha hozzám érsz, sikítani fogok.”
Mi a fasz? Ne!
„Sikítanál?”
„Véres gyilkosság.”
Ez túl sok volt. Talán játszani akart. Talán ezt akarta.
„Senki sem hallana ” - suttogtam.
„Meg akarsz ijeszteni?” Hangja halk suttogás volt.
Basszus. Nem. Nem. Soha.
„Nem az volt a szándékom.”
Csak mondd meg neki. Nem emlékeztem. Ittunk egyet. Ó, a szarba.

Hiányzik neked Edward? Irina előre hajolt, körmeit végighúzta a vállamtól a karomig, hideg kék szemei esdekeltek. Szinte megfagytam.

Bella szemei tágabbra nyíltak.
„Ittam egyet egy régi baráttal. Tiszta vizet öntöttünk a pohárba. Nem fogom újra látni őt.” Hidd el.
„Felkerested?”
„Először nem. Próbáltam Banner-rel találkozni. De a szalonnál találtam magam.”
Bella szemei összeszűkültek, mélységükben őrjöngés csillogott. Szarba.

„És azt várod tőlem, hogy elhiggyem, hogy többé nem fogsz találkozni vele?” Felemelte a hangját.
„Mi lesz, ha legközelebb átlépem a képzelt határt? Ez ugyanaz a vita, amin újra és újra átesünk. Mintha valami Ixion keréken lennénk. Ha még egyszer elszúrom, megint vissza fogsz futni hozzá?”
Nem erről volt szó!
„Nem fogok újra találkozni vele. Végre megértette, hogyan érzek.” Látott kisiklani. Nem akartam őt.
„Mit jelentsen ez?”
Ha elmondom neki, hogy Irina kikezdett velem, Bella összeesik. Rohadt életbe. Rámeredtem a dühöngő, gyönyörű feleségemre. Mit mondhattam volna?
„Miért tudsz vele beszélni, és velem nem?”
Basszus, basszus, basszus. Egyáltalán nem erről volt szó. Hát nem érted? Ő volt az egyetlen barátom. Mi a faszomért mentem el hozzá? Sarokba szorítva éreztem magam.
„Mérges voltam rád. Mint ahogy vagyok most is.”
„Na ne mondd,”„Nos én vagyok mérges rád. Mérges, mert olyan hideg és szívtelen voltál tegnap, amikor szükségem volt rád. Mérges, mert azt mondtad, hogy szándékosan csináltattam fel magam. Mérges, mert elárultál engem.”
Bella! Mérges voltam rád. Egy baba. Hogy vigyázhatnék egy babára?
„Hülye voltam. Jobban kellett volna figyelnem az adagjaimra. De nem szándékosan csináltam. Ez a terhesség számomra is egy sokk.”
Ennek semmi köze nincs ahhoz, amit érzek. Úgy értem, bassza meg. Egy gyerek. Egy rohadt gyerek. Hogy szerethetnék egy gyereket? Hogy viselhetném gondját egy gyereknek? Hogy lehetnék jó apa? Pánik kezdett eluralkodni fölöttem.
„Tegnap nagyon elbasztad” - suttogta - „Az elmúlt pár héten sok mindennel kellett megküzdenem.”
Én? Elbasztam? Hát te mit csináltál? Csapdában éreztem magam, a pánik fojtogatott. Kirobbantam.
„Te basztad el nagyon három héttel ezelőtt. Vagy mikor elfelejtetted a dolgot.”
„Isten mentsen, hogy olyan tökéletes legyek mint te.”
Basszus! Telitalálat Isabella. Ez nem vitt minket sehova.
„Szép kis előadás, Mrs Cullen.”
„Nos, örülök, hogy még felcsináltan is szórakoztató vagyok.”
A faszomba ezzel.
„Le kell zuhanyoznom ” - motyogtam.
„Elég műsorral szolgáltam.”
„Igen jó műsor volt” - suttogtam és előreléptem. Még egy próba. Bella hátra lépett. Esélytelen.
„Ne.”
„Utálom, hogy nem engeded, hogy megérintselek.”
„Ironikus, hah?”
Basszus. A szavai felnyársaltak. Ki gondolta volna, hogy tud ennyire kurva lenni? Az én édes Bellám, sértett és fájó, kimeresztette a körmeit. Idáig jutottam?
„Nem oldottunk meg sok mindent, mi?” A hangom gyenge és fakó volt. Nem tudtam, mi mást mondhattam volna. Nem sikerült más irányba terelnem.
„Nem mondanám. Kivéve azt, hogy kiköltözöm ebből a hálószobából.”
Legalább nem hagy el. Belekapaszkodtam ebbe a reménysugárba, ahogy a mélység fenekén köröztem. Még egyszer megpróbáltam elmagyarázni.
„Ő nem jelent számomra semmit.”
„Csak akkor, amikor szükséged van rá.”
„Nincs szükségem rá. Rád van szükségem.”
„Tegnap nem volt szükséged rám. Az a nő kemény határ számomra, Edward.”
„Már nem része az életemnek.”
„Bárcsak tudnék hinni neked.”
„A rohadt életbe, Bella.”
„Kérlek, hagyj felöltözni.”
Mit tehettem volna? Nem hagyta, hogy hozzá érjek. Túlságosan dühös volt. Át kellett rendeznem a dolgokat. Új stratégiával kellett előállnom. Távolságot kellett kettőnk közé raknom, mielőtt olyat tehettem volna, amit később megbántam volna.
„Este majd találkozunk.” Megfordultam és bementem a fürdőszobába, majd becsuktam az ajtót. Bezártam. Megvédtem magam. Annak a nőnek olyan hatalma volt ahhoz, hogy megsértsen, mint senki másnak. Az ajtónak döntöttem a fejem, becsuktam a szemem. Tényleg nagyon elbasztam. Amikor a legutóbb ennyire elbasztam, elhagyott.
'„Nem akarsz engem?”
„Még mindig itt vagyok, nem?”'
Krisztusom. Mit fogok tenni? Zuhanyozz le, szabadulj meg a tegnap este bűzétől és gondolkodj.
A víz szinte felhólyagosította a bőrömet, annyira forró volt. Így szerettem. Fejemet a víz alá tartottam a fejemet, hálásan fogadtam a vizet, ami ellepett. Krisztusom, össze voltam zavarodva. Semmi sem volt egyszerű, ahol Bella is képben volt. Ezt már megtanulhattam volna. Dühös, mert kiabáltam vele és elmentem, és dühös, amiért meglátogattam Irina-t.

'Az a nő kemény határ számomra, Edward.'

Irina tüske volt Bella számára, már a legelejétől. És most... és most, amiatt a gondatlan, balfasz üzenet miatt, számomra is tüske.

'Nem tűnsz valami boldognak. Talán jobbá tehetném a dolgokat? Hiányzik neked, Edward?' - Irina előre hajolt, körmeit végighúzta a vállamtól a karomig, hideg kék szemei esdekeltek. Összehúztam a szemöldökömet és rámeredtem. Mi a faszomat csinált?
'Ne érj hozzám – soha.' Szemei ijedten nyíltak tágra.
Megremegtem az emlékre. Szarba, micsoda zűr.

Kifele bámultam az ablakon, ahogy Taylor tekintélyes tempóval vezetett át a reggeli csúcsforgalomban. Bella még csak annyit se mondott, hogy viszlát. Csak úgy elment, Stuart-tal.
„Taylor, mondja meg Stuart-nak, hogy úgy ragadjon rá Mrs Cullen-re, mintha ragasztó lenne. Tudnom kell, hogy eszik-e rendesen.”
„Szólok neki, uram.”
Felköltözik, hogy engem büntessen. Újfajta élmény volt. Elbaszta a fogamzásgátlást, a nyakunkra jött egy gyerek, mielőtt még felkészültünk volna rá, mielőtt bármit is csináltunk volna – én pedig a rohadtul megalázó helyzetbe kerültem. Még csak azt se tudtam, hol tartott a terhességben. Úgy döntöttem, felhívom Dr Greene-t amint az irodába érek. Talán ő el tudja mondani, miért terhes a feleségem.
A telefonom rezgett, a szívem remegni kezdett. Bella? Szarba, Kate volt az.
„Cullen ” - csattantam fel.
„Milyen friss és fiatalos vagy ma reggel, Edward.”
„Mi az, Kate?”
„Hansell a hajógyártól találkozót akar. Blandino szenátor úgyszintén.”
Bassza meg. Szakszervezetek és politikusok. Lehetne még ennél is jobb ez a nap?
„Hogyne, ma délután. Hozd létre. Te is legyél ott.”
„Meglesz, Edward.”
„Ennyi?”
„Igen.”
„Jó.” Letettem.
Mit fogok csinálni a feleségemmel? Igazság szerint, még most is fájt a mérges Isabella. Ki gondolta volna, hogy ennyire életrevaló? Azt hiszem, eddig még senki sem hordott le amióta... nos, soha. Anyámat leszámítva, a saját születésnapi partimon, ami nem volt kevesebb. Az is a kibaszott Irina miatt volt. Felhorkantam a helyzet iróniáján. Igen, a kibaszott Irina.
Undorodva ráztam meg a fejem. Miért kerestem fel? Miért?
Mindkét kezemmel átfésültem a hajamat. Az Advil hatni kezdett, és Mrs Cope reggelije is segített. Egész emberinek éreztem magam.
Mit csinált most Bella? Elképzeltem őt abban a csöppnyi irodában, szilvaszínű ruhájában. Talán küldött egy emailt... Megnéztem a telefont. Semmi. Ő is rám gondolt, ahogy én rá gondoltam? Reméltem. A gondolataiban akartam lenni, mindig. Taylor megállt a CEH előtt, és én felkészítettem magam a hosszú napra.

„Jó reggelt, Mr Cullen” - mosolygott Angela, ahogy kiléptem a liftből. Arca elkomorodott, ahogy meglátta az enyémet.
„Kapcsolja be Dr Greene-t, és szóljon Debra-nak, hogy hozzon kávét.”
„Igen, uram.”
A mosolya eltűnt, de ez engem piszkosul nem érdekelt.
„Miután végeztem Dr Greene-nel, Banner-rel akarok beszélni. Aztán behozhatja a mai teendők listáját. Kate beszámolt Hansell-ről és Blandino-ról?”
„Igen.”
„Helyes.”
„Dr Banner ma reggel New York-ba utazott konferenciára.”
„Oh. Igen.” Bassza meg.
„Hozom a kávéját.”
„Hol van Debra?”
Úgy tűnt, Angela kényelmetlenül érezte magát.
„A mosdóban.”
„Megint? Fenébe, mi a baj azzal a nővel? Egész életét ott tölti.”
Nem vártam válaszra, inkább beosontam az irodámba és leültem a gyönyörű feleségem mosolygósan figyelő képe alá. Felhorkantam, azon merengtem, vajon a kép készítője látta-e valaha is olyannak, amilyen ma reggel volt. Egy szirén. Egy szidalmazó, mérges, vonzó szirén.
A telefonom rezgett.
„Dr Greene van a vonalban, és intéztem egy magán fizikoterápiást Mr Swan számára, amit tegnap kért.”
„Köszönöm, Angela. Dr Greene?”
„Mr Cullen. Szeretnék gratulálni.”
„Úgy tudtam, az injekció megbízható formája volt a fogamzásgátlásnak.”
Hosszú csönd következett a másik oldalról.
„Dr Greene?”
„Mr Cullen, egyik fogamzásgátló sem 100% biztos. Azt csak önmegtartóztatással, vagy akár az ön, akár a felesége sterilizálásával lehet elérni.” A hangja jeges volt. „Úgy veszem, nem különösebben elégedett a közelgő apasággal. Azért hív, hogy időpontot egyeztessen abortuszra?”
Basszus! Nem – basszus.
„Nem, Dr Greene, nem azért. Azt szeretném tudni, hanyadik hétben jár a feleségem?”
„Mrs Cullen nem tudja megmondani?”
Mi a fene? Csak válaszolj a kérdésre!
„Én önt kérdezem, Dr Greene. Ezért fizetem.”
„A betegem Mrs Cullen. Ajánlom, beszéljen a feleségével, aki majd közli önnel a részleteket. Szüksége van valami másra is?”
Rohadt életbe.
„Egy tippet, ha lehetne” - kértem, próbálva elrejteni az idegességemet.
Sóhajtott.
„Túl korai megmondani. De az ultrahang alapján olyan 4-5 hetes lehet.”
„Köszönöm, doktornő.” A hangom jeges volt. Ugye? Nem is volt olyan nehéz.
„Ennyi volt?”
„Igen.”
„Akkor további szép napot.”
Letette. A telefonra meredtem. Nem semmi modora volt.
Kopogtak az ajtómon, és Debra hozta be a kávémat. Kint volt a wc-ből – hála az égnek.
„Angela üzeni, hogy megpróbálhatja utolérni Dr Banner-t telefonon.”
„Nem, nem szükséges.” Kiintegettem, ő pedig kisietett az ajtón.

Nem tudtam lerázni magamról a kétely érzését, még a Lauren-nel való kickbox edzés után sem. Engedtem magamnak egy rövid, győzedelmes mosolyt; pár alkalommal a fenekére ültettem a srácot. A gondolat csak röpke pillanatig segített. 4:30 volt, és még semmit nem hallottam a feleségemről. Stuart bejelentkezett, szóval legalább tudtam, hogy evett egy szendvicset. Bár nem volt sok, de legalább valami.
Még 15 percem volt, mielőtt kezdődött volna a buli Kit Hansell-lel, a hajógyári szakszervezet fejével. Blandino-val volt. Ez kemény lesz. Nyugodt voltam és készen álltam... de a képernyőre meredtem, és vártam, hogy jöjjön egy e-mail a feleségemtől. Nem tudtam elhinni, hogy semmit sem hallottam a feleségemről. Semmit. Nem tetszett ez nekem. Nem szerettem a mérgének a tárgya lenni. Fejemet a kezeimbe temettem. Talán bocsánatot kellene kérnem... Az ötlet az újdonság erejével hatott. Gyorsan írtam egy e-mailt.

Feladó: Edward Cullen
Tárgy: Sajnálom
Dátum: 2009 szeptember 16. 16:45
Címzett: Isabella Cullen

(Sajnálom. Sajnálom. Sajnálom. Sajnálom.) X7

CEO & Bűnbánó Férj, Cullen Enterprises Holdings Inc

Nem akartam hazamenni, hogy újra szembekerüljek a mérgével. A mosolyát akartam, a nevetését, a szeretetét. Felpillantottam a képen lévő mosolygós arcára. Azt akartam, hogy így nézzem rám. Az email-re meredtem, azon filóztam, vajon elküldjem-e. Ez a gyűlés eltarthat egy darabig. Felhívtam Mrs Cope-ot.
„Mr Cullen.”
„Valószínűleg nem érek haza vacsorára. Kérem gondoskodjon arról, hogy Mrs Cullen vacsorázzon.”
„Igen, uram.”
„Főzzön valami finomat neki.”
„Úgy lesz.”
„Köszönöm, Gail.” Letettem. Töröltem az e-mailt – ez nem lesz elég. Ékszer? Virágok? A telefonom rezgett.
„Igen, Angela.”
„Mr Hansell, Blandino szenátor és a csapatjaik megérkeztek.”
„Köszönöm. Hívja Kate-t.”
„Igen uram.”
Oké, ez a fölösleges beszédek csatája lesz. Csikorgattam a fogaimat. Szarba. Néha utáltam a munkámat.
Blandino csendért könyörgött.
„Ez történik valójában Amerika gazdaságában most, 2009-ben,” - Hansell felé irányította szavait, aki megkövülten nézett maga elé a tárgyalóasztal másik oldalán.
A telefonom rezegni kezdett, a szívem megdobbant. Basszus. A tévelygő feleségem.
„Elnézést.” Felálltam az asztaltól, és hét szempár kísért ki a teremből.
„Bella.” Felhívott! Egész testem megkönnyebbült.
„Helló ” - mondta.
Annyira jó volt hallani a hangját.
„Helló.” Nem tudtam, mi mást mondhattam volna. Kérlek, ne legyél most már mérges rám. Sajnálom.
„Hazajössz?” - kérdezte.
„Később.”
„Az irodában vagy?”
Összehúztam a szemöldökömet.
„Igen. Szerinted hol kellene lennem?”
„Hagylak dolgozni.”
Annyi mindent akartam mondani, de egyikünk se szólt egy szót se, a csend szakadékká vált közöttünk... és rám egy teremnyi ember várt, krízishelyzetbe zárva.
„Jó éjt, Bella.” Szeretlek.
„Jó éjt, Edward.”
Csüggedten meredtem a telefonra. Nos, legalább megkérdezte, hogy hazamegyek-e. Talán hiányoztam neki. Egy kis reménysugár csillant fel a szívemben. Minél hamarabb be kellett fejeznem ezt az ülést és hazajutnom a feleségemhez.

Későn volt. Egyezségre jutottunk, és hagytam Kate-t, hadd küzdjön meg a részletekkel. Taylor kint várt rám.
A ház sötét volt, amikor hazaértem. Bella már biztos ágyban volt. A hálószobánkba mentem, és a szívem elcsüggedt, amikor nem találtam őt ott. Elfojtva a pánikomat elindultam felfelé.
A halvány fényben láttam, ahogy a régi hálójában összekucorodva feküdt a takaró alatt. Felhorkantam a látványra... talán ha kétszer aludt ebben a szobában?
Olyan kicsinek tűnt. Felkapcsoltam a villanyt, hogy jobban láthassam, de csak halványan, majd áthúztam a fotelt, hogy beleülve nézhessem őt.
A bőre sápadt, majdhogynem áttetsző volt. Sírt. A szemei és az ajkai duzzadtak voltak. A szívem zuhanórepüléssel esett lefelé. Ó, baby – sajnálom. Tudtam, mennyire puhák az ajkai miután sírt... miután miattam sírt. Be akartam mászni mellé, karjaimba húzni és szorosan átölelni... de aludt. Aludnia kellett.
Lélegzetvételemet az övéhez igazítottam. Be, ki, be, ki, kissé szétnyílt ajkain keresztül. Megnyugtatott – a ritmus, és a hozzá való közelségem – és a reggeli ébredés óta ma először éreztem magam nyugodtabbnak.
Legutóbb mikor ezt csináltam, Rose-zal volt kint, és az a balfasz bejutott a házba. Akkor őrült voltam.
Miért töltöttem azzal az életemet, hogy mérges voltam a feleségemre? Szerettem. Még akkor is, ha soha nem azt tette, amit mondtak neki. Ezért...

Uram adj békességet
hogy elfogadjam azt, amit nem tudok megváltoztatni;
bátorságot, hogy megváltoztassam amit tudok;
és bölcsességet, hogy lássam a különbséget.

Megforgattam a szemeim, ahogy eszembe jutott Dr Banner gyakran ismételt idézete. Egy imádság az alkoholisták és elbaszott üzletemberek számára. Megnéztem az órámat, bár tudtam, hogy New York-ban már túl késő volt ahhoz, hogy telefonálni lehessen. Talán holnap. Megbeszélhetem vele közelgő apaságomat.

Megráztam a fejem. Én, apaként. Mit ajánlhattam volna egy gyereknek? Levettem a nyakkendőmet és kigomboltam az ingem felső gombját. Gyanítottam, az anyagi jólét megvan. Legalább nem lesz éhes... Basszus. A gondolattól egész megszédültem. Nem – nem az én odafigyelésemmel. Nem az én gyerekem. Bella azt mondta, majd egyedül megoldja. Hogy is tudná? Csak nézz rá. Ő is – és azt akartam mondani, hogy törékeny, mert néha annak nézett ki, de nem volt az. Ő volt a legerősebb nő, akit ismertem. Még Esme-nél is erősebb volt.

Szarba. Eltúloztam a dolgokat. Ahogy néztem, hogy előttem feküdt, aludta az igazak álmát, felismertem, mekkora balfasz voltam tegnap. Nem hátrált meg a kihívások elől, egyszer sem. Megsértette amit mondtam, és amit tettem. Ezt láttam.
Tudta, hogy túlreagálnám a dolgokat, amikor elmondta a babát. Mióta tudta? Portland-ben még nem tudhatta – elmondta volna. Vagy kitaláltam volna. Csak tegnap tudhatta meg. Aztán elmondta nekem... és minden rosszra fordult. Basszus. Hogyan fogom ezt jóvá tenni?

„Sajnálom, Bella. Bocsáss meg,” suttogtam. „Nagyon megijesztettél tegnap.” Előrehajoltam és megpusziltam a homlokát. Bella mocorgott.
„Edward” - motyogta, hangja sóvárgó és vágyakozó volt, és a remény, amit korábbi hívása keltett, most felragyogott.
„Itt vagyok” - suttogtam.
De elfordult, és egy sóhajjal még mélyebb álomba zuhant.
„Szeretlek, Isabella Cullen. Reggel találkozunk.”
Szarba. Nem fogunk. Bassza meg. EL kell repülnöm Vancouver-be, hogy találkozzak a WSU pénzügyi bizottságával. Ami korai indulást jelentett. Bella mellé tettem a nyakkendőmet, így tudni fogja, hogy itt voltam. Felhorkantam. Ez volt a kedvenc nyakkendőm, több okból is. Felidéztem az első alkalmat, amikor megkötöttem a kezét... és a gondolat egyenesen a faszomba ment. Basszus. Ezt viseltem a diplomaosztóján, hogy kötekedjek vele. Szarba, egy érzékeny bolonddá váltam.
Holnap, baby” - suttogtam - „Aludj jól.”

A zongoránál ültem, és Chopint játszottam újra és újra. Általában felébredt, amikor éjjelenként játszottam... sajnos, ez alkalommal nem. Félig reméltem, hogy fog, de biztos ki volt merülve. Valami nagyot dolgot kell kitalálnom, hogy bocsánatot kérjek. A válasz arra, hogy ez mi volt, elkerült. Aludnom kellett. De ahogy egyedül mentem a hálószoba felé, reménytelibbnek éreztem magam. Bella a nevemet suttogta. Igen. Még volt remény a számunkra.

Ahogy Taylor és én a lifttel mentünk felfelé a helikopterhez következő reggel, egy gyors e-mailt írtam Bellának.

Feladó: Edward Cullen
Tárgy: Portland
Dátum: 2009 szeptember 17. 06:45
Címzett: Isabella Cullen
Bella, ma Portland-be repülök. Üzleti ügyben, a WSU-val. Gondoltam szeretnéd tudni.
Edward Cullen CEO, Cullen Enterprises Holdings Inc

„Utasította Ethan-t, hogy maradjon közel?” - kérdeztem Taylor-t.
„Igen, uram” - válaszolt Taylor higgadtan.
„Helyes.”
A lift felért, mi pedig kimentünk oda, ahol Stephan már várt ránk az Echo Charlie-ban. Beszálltam és becsatoltam magam mellette.
„'Reggelt, Stephan. Kedvezőek a feltételek.”
„Jó reggelt, Mr Cullen. Igen, nyugodt út lesz Portland-be.”
„Kiváló. Megpróbálok majd aludni egy keveset.”
„Helyes, uram. Majd finoman vezetek.”
Felszállt, én pedig a széknek döntöttem a fejemet. Egész éjjel csak forgolódtam, olyan dolgokról álmodtam amikről nem akartam, és hiányoltam Bellát. Mi tehettem volna, hogy kibékítsem? Utáltam úgy elmenni, hogy a dolgok nem voltak rendben közöttünk. Elaludtam.

Bella az új ház rétjén futott. Nevetett, ahogy üldöztem. Én is nevettem. Elkaptam, és lehúztam a magas fűbe. Nevetett, én megcsókoltam. Ajkai puhák voltak, mert sírt. Ne. Ne sírj. Baby, ne sírj. Kérlek, ne sírj. Becsukta a szemeit. Becsukta, és nem nyitotta ki őket. Szarba. Hideg volt alattam. Hideg volt, a szemei még mindig csukva. Bella kelj fel. Bella kelj fel –

Bassza meg. Felriadtam, egy pillanatig nem tudtam, hol vagyok. Hol voltam?
„Mr Cullen, leszálltunk.”
„Kösz. Köszönöm, Stephan” - motyogtam. Szarba. Megremegtem, és a rossz előérzet az álmomból kiölte a reményt, amit korábban éreztem. Kikapcsoltam az övemet, és kiszálltam a helikopterből, hogy kövessem Taylor-t a leszállópályán. Hűvös reggel volt Portland-ben, fényesebb, mint Seattle-ben, de az ősz hűvöse már a levegőben volt. Nem tudtam, hogy a hideg, vagy az álmom miatt fáztam-e. Felhívtam Stuart-ot.
„Mr Cullen.”
„Bella rendben van?”
„Ha jól tudom, épp reggelizik, uram.”
„Helyes. Maradj közel hozzá.”
„Igen, uram. Úgy lesz.”
Letettem.
„Az autó már kint vár” - vonta el a figyelmemet Taylor.
„Helyes. Essünk túl ezen. Stephan, délután fél egy körül érkezünk.”
„Kész leszünk, uram.” Összehúzta a szemöldökét, aggodalma nyilvánvaló volt. Rohadt életbe. Reméltem, hogy nem miattam.
„Jó” - motyogtam, és követtem Taylor-t a lifthez. Joe-nak semmi jele nem volt. Talán túl korán volt, vagy egy rossz előjel, vagy valami hasonló szarság... Szedd össze magad, Cullen. Már majdnem megvolt ez a plusz kötvény – a környezetvédelmi osztálynak szüksége volt rá. Leráztam a rám nehezedő félelmet és elindultam a várakozó autó irányába.


----------------------------------- Folyt köv------------------------------------------------

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszi a fordítást, várom a folytatást! Azt lehet már tudni, h mikorra várható letölthető formátumban a történet?

twmmy írta...

Most beszéltem a fiammal, a héten a végére ér az első történetnek... Ő mondta!!! Azt akkor fel is rakjuk letölthetőben